Nieuw: de vakantiedokter!

  1. Home
  2. App
  3. Vakantiedokter

Nieuw in de Sunweb app: de vakantiedokter!

Om onze vakantiegangers met een veilig gevoel op vakantie te laten vertrekken, lanceren we, in samenwerking met AXA, de vakantiedokter. Via de Sunweb app kan je vanaf nu gemakkelijk een online videoconsultatie voeren met een Nederlandstalige dokter. 24 uur per dag staan er online dokters ter beschikking die onze reizigers via videogesprekken kunnen bijstaan met richtlijnen. 

 

HOE WERKT HET?

• Ga naar de Sunweb app via je smartphone, tablet of laptop
• Ga naar het menu  en klik op 'vakantiedokter' 
• Klik op het icoontje met de telefoon voor een online consultatie met een arts

De gesprekken verlopen via een Nederlands telefoonnummer. Na een eerste telefonisch contact is een onderhoud met een dokter al binnen de 30 minuten mogelijk. De dokter kan een diagnose stellen en zijn richtlijnen meegeven. 

De vakantiedokter

  • Gratis online videoconsultatie met een dokter
  • 24 uur per dag beschikbaar
  • Bel in je eigen taal
  • Vertrek met een gerust hart op vakantie

Download de handige Sunweb app

Met de handige Sunweb app heb je altijd al jouw boekingsgegevens bij de hand. Zo kan je op ieder gewenst moment alle reisdetails, reispapieren en betalingsgegevens erbij halen.

Via notificaties in de app word je ook op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen over en op bestemming. Zo ontvang je de o.a. de vertrekinformatie op bestemming via de app, zo weet je hoe laat jouw transfer naar de luchthaven vertrekt. En sinds kort is ook de Vakantiedokter beschikbaar in de app; hiermee kan je gemakkelijk een dokter raadplegen in je eigen taal!


Download de Sunweb app in de App Store Download de Sunweb app op Google Play