Door |Geüpdatet op: 07 juni, 2016|1.5 min leestijd|

Dankzij wifi-finder zitten we allemaal gratis op internet om via Facebook en Instagram te laten zien hoe goed we het wel niet hebben op vakantie ;). Ook Google Translate hebben we allemaal wel op de telefoon staan om een woordje over de grens te spreken (altijd leuk om de lokale taal een biertje te bestellen, toch?). Ook deze 3 apps zijn mega handig voor op vakantie, dus zet ik ze even voor je op een rij.

1. Schiphol App
Vlieg je vanaf Schiphol dan is dit zeker een handige app. Alvast een parkeerplaats reserveren? Of alvast de aanbiedingen van See Buy Fly bekijken? Download de Schiphol-app voor plattegronden, vertrektijden en leuke weetjes over de luchthaven.
Gratis voor Android, iPhone en Windows Phone.

2. Maps.me 
Ga je met de auto op vakantie maar heb je geen navigatiesysteem? Of wil je een auto zonder navigatiesysteem huren? Of heb je gewoon geen zin in torenhoge roamingkosten omdat Google Maps constant kaarten moet downloaden? Download dan Maps.me voor vertrek. Je kunt, zonder internet te gebruiken, een route invoeren en op basis van je GPS-positie van A naar B genavigeerd worden! Maps.me beschikt over alle landen ter wereld en ook zoeken op de kaart is geen probleem. Handig als je bijvoorbeeld langs de Eifeltoren wilt rijden onderweg.
Gratis voor Android, iPhone en Windows Phone.

3. Anti Mosquito Sonic Repeller
Op je gemak buiten zitten zonder bang zijn gestoken te worden door muggen? Alhoewel een ouderwetse citronella kaars ook nog steeds werkt, kan het natuurlijk ook digitaal. Zet de Anti Mosquito Sonic Repeller aan, zoek de juiste frequentie en je hebt nergens last meer van!
Gratis voor iPhone. Op Android zijn er ook verschillende soortgelijke apps vergelijkbaar.

Apps voor op vakantie - Bundle

Welke handige apps voor op vakantie gebruik jij?

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
07 juni, 2016|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.