Door |Geüpdatet op: 11 augustus, 2017|1.2 min leestijd|

Je wilt graag eens op vakantie naar Cyprus, maar weet je niet goed waar je in Cyprus het beste kan verblijven? Ontdek dan 3 redenen waarom de stad Limassol de perfecte uitvalbasis is voor een supervakantie in Cyprus!

  1. Levendig

Limassol is na de hoofdstad Nicosia de grootste stad van Cyprus. Het is een levendige havenstad vol cultuur en vriendelijke mensen. De stad bestaat uit een oud en een nieuw stadsdeel. Je kan het bruisende centrum verkennen met de vele winkeltjes en bars, of er voor kiezen om op het dichtbijgelegen strand te relaxen. In de avond kuier je door de kleine straatjes en kan je volop genieten van de authenticiteit van deze stad.

  1. Ligging

Limassol is gelegen in het midden van de kustlijn van Cyprus en is dus de ideale startplaats om het land te ontdekken. Cyprus wordt ook wel het ‘kruispunt’ van Europa, Azië en Afrika genoemd en bevat dus ontzettend veel geschiedenis. Dit maakt het eiland tot één groot openluchtmuseum. Huur dus een auto of ga op excursie vanuit Limassol om het land te verkennen!

  1. Goede hotels

Omdat Limassol een centrale en gezellige stad is, zijn hier vele goede hotels gevestigd. Zo heb je bijvoorbeeld het vijfsterrenhotel The Royal Apollonia of het vijfsterrenhotel Mediterranean Beach. Dit zijn twee luxe hotels die recht aan het strand gevestigd zijn. Verder kun je ook kiezen voor het idyllisch gelegen Hotel Harmony Bay.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
11 augustus, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.