Door |Geüpdatet op: 11 augustus, 2017|1.2 min leestijd|

Je wilt graag eens op vakantie naar Cyprus, maar weet je niet goed waar je in Cyprus het beste kan verblijven? Ontdek dan 3 redenen waarom de stad Limassol de perfecte uitvalbasis is voor een supervakantie in Cyprus!

  1. Levendig

Limassol is na de hoofdstad Nicosia de grootste stad van Cyprus. Het is een levendige havenstad vol cultuur en vriendelijke mensen. De stad bestaat uit een oud en een nieuw stadsdeel. Je kan het bruisende centrum verkennen met de vele winkeltjes en bars, of er voor kiezen om op het dichtbijgelegen strand te relaxen. In de avond kuier je door de kleine straatjes en kan je volop genieten van de authenticiteit van deze stad.

  1. Ligging

Limassol is gelegen in het midden van de kustlijn van Cyprus en is dus de ideale startplaats om het land te ontdekken. Cyprus wordt ook wel het ‘kruispunt’ van Europa, Azië en Afrika genoemd en bevat dus ontzettend veel geschiedenis. Dit maakt het eiland tot één groot openluchtmuseum. Huur dus een auto of ga op excursie vanuit Limassol om het land te verkennen!

  1. Goede hotels

Omdat Limassol een centrale en gezellige stad is, zijn hier vele goede hotels gevestigd. Zo heb je bijvoorbeeld het vijfsterrenhotel The Royal Apollonia of het vijfsterrenhotel Mediterranean Beach. Dit zijn twee luxe hotels die recht aan het strand gevestigd zijn. Verder kun je ook kiezen voor het idyllisch gelegen Hotel Harmony Bay.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?