Door |Geüpdatet op: 30 augustus, 2018|1.3 min leestijd|

De zomer is nog lang niet ten einde, maar bij Sunweb zitten we met ons hoofd al in de sneeuw. We leggen je graag uit waarom jij eigenlijk ook al aan jouw wintersport zou moeten denken. En dat kan gewoon vanaf jouw luie ligstoel op het strand of tijdens de barbecue met je vrienden. Want dat is hét perfecte moment om het weer eens te hebben over de mooiste tijd van het jaar: de wintersport!

1. Keuze uit het grootste aanbod

Sunweb - Wintersport - Vroegboeken - Alpenchalets Brugger

Wat jouw wensen ook zijn, nu het aanbod nog maar net te boeken is, heb je de grootste kans dat jouw perfecte wintersport nog beschikbaar is! Zo kun je de wensen van het hele reisgezelschap combineren en wordt het een geweldige wintersport voor iedereen. Wanneer het aanbod kleiner wordt zal je misschien wat wensen moeten laten varen, en zeg nou zelf, dat is toch zonde?

2. Vroegboekkorting

Op veel vakanties wordt vroegboekkorting gegeven. De regel is vaak: hoe vroeger je boekt, hoe hoger de vroegboekkorting. Profiteer daarom nu van de scherpe prijzen!

3. Skigarantie

Sunweb - Wintersport - Vroegboeken - Skigarantie

Sunweb zorg ervoor dat je zorgeloos je wintersport kunt boeken. Dit boek je namelijk met skigarantie. Ligt er tussen 22 december 2017 en 23 maart in het door jou gekozen hooggelegen gebied geen sneeuw en is minder dan 1 derde van de skiliften open wanneer je aankomt? Dan is de kans groot dat jij gebruik kunt maken van de skigarantie. Bekijk de uitgebreide voorwaarden hier.

 

 

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
30 augustus, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.