Door |Geüpdatet op: 11 augustus, 2020|1.5 min leestijd|

Heb jij een vakantie bij Sunweb in het vooruitzicht, of ben jij van plan om een vakantie te boeken, dan is het erg handig om de Sunweb app op jouw mobiel te hebben staan. En wel om de volgende redenen.

1. Ontvang belangrijke notificaties over jouw vakantie

Wij begeleiden je voor, tijdens en na je vakantie. Via de app ontvang je belangrijke notificaties over jouw vakantie. Zo blijf je op de hoogte van veiligheidsmaatregelen op jouw bestemming, kan je eenvoudig een huurauto bijboeken of de actuele vertrektijden van jouw transfer bekijken.

2. Al jouw reisgegevens op één plek

Het is niet nodig om jouw mailbox uit te spitten voor die ene mail met je boekingsoverzicht. Via de app heb je met één klik op de knop toegang tot al jouw reisdocumenten. Zo kan je op ieder moment alle reisdetails, reispapieren en betalingsgegevens erbij pakken.

3. Ontdek de leukste vakantietips voor jouw bestemming

Op zoek naar ontspannende lectuur voor op het vliegtuig? In de app kan je het online bestemmingsmagazine lezen waarin je alles te weten komt over jouw vakantiebestemming! Onze guides tonen je de mooiste plekjes en geven je lokale tips. Ook vind je heel wat praktische informatie terug over jouw vakantiebestemming; zo ben jij helemaal voorbereid!

4. Altijd op de hoogte van het weer

Ben jij ook zo iemand die het weer op je vakantiebestemming al checkt twee weken voor vertrek? En deze pagina vervolgens elke dag opnieuw ververst? Via de app kan je gemakkelijk de weersverwachting bekijken voor jouw bestemming; zo sta jij niet voor onaangename verrassingen en weet jij precies welke kleding je in moet pakken.

Download nu de handige Sunweb App!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
11 augustus, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.