Door |Geüpdatet op: 27 juni, 2016|1.6 min leestijd|

Mijn grote excuus om geen abonnement op een sportschool te nemen: daar heb ik geen tijd voor. Niet helemaal waar natuurlijk. Als ik het écht zou willen, zou ik zondagochtend gewoon op tijd mijn bed uit kunnen komen en op woensdagavond niet aan de zoveelste serie kunnen beginnen. Met onderstaande apps probeer ik toch tussen het Netflixen door toch een beetje fit te blijven, de vakantie komt namelijk steeds dichterbij…

Sport apps

7 minute workout

In een rap tempo (7 minuten, it’s all in the name) doe je verschillende oefeningen, van sit-ups tot jumping-jacks.

30 Days

In deze app kies je zelf de oefening(en) uit waar jij 30 dagen lang de challenge voor aangaat. Zo kun je onder andere kiezen om je buikspieren, armen, benen te trainen. Je bepaald zelf hoeveel verschillende challenges je aan gaat. Iedere dag wordt het aantal oefeningen een beetje opgevoerd.

Dagelijkse trainingen

Je kiest hier zelf of je voor trainingen van 5, 8 of 10 minuten gaat en welke lichaamsdelen je het liefst wil trainen. Of je kiest voor de volledige training van 10, 20 of 30 minuten. Alles wordt voor gedaan op een filmpje, zodat je weet of je de oefening goed uitvoert.

Human

Deze app houdt precies bij hoeveel je op een dag beweegt. En je krijgt ook nog eens een compliment als je in totaal 30 minuten bewogen hebt. Dit motiveert om de trap te pakken in plaats van de lift en de auto te laten staan en een keer lopend de boodschappen te doen.

Simply Yoga

In dezelfde stijl als dagelijkse trainingen, wordt je doormiddel van video’s en gesproken uitleg begeleid bij verschillende yoga oefeningen. En met yoga werk je niet alleen aan je lichaam, maar ook mentaal kon je alvast in de vakantiestemming door even helemaal zen te worden.

Sport jij ook altijd net iets vaker voordat je op vakantie gaat? Wat zijn jouw tips om in shape op vakantie te gaan?

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
27 juni, 2016|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.