Door |Geüpdatet op: 17 december, 2015|2.2 min leestijd|

Bij Sunweb wordt achter de schermen heel hard gewerkt om klanten de vakantie van hun leven te bezorgen; natuurlijk is dat een hele grote eer! Maar wat maakt werken bij Nederlands grootste onlinereisorganisatie nog meer zo fantastisch? Om deze 5 redenen zou iedereen wel bij Sunweb willen werken.

1. Dé legendarische feestjes
Iedere maand een borrel, maar 2 keer in het jaar gaan we samen echt goed los! Zelfs Wolter Kroes en de The Partysquad feesten regelmatig met ons mee. In de zomer een gezellige beach barbecue en in de winter het beruchte kerstfeest, waarbij we dansen tot de zon weer opkomt.

partysquad

2. Als de baas van huis is… wordt er net zoveel lol gemaakt, als wanneer hij er is: hij doet namelijk gewoon mee!

Need we say more?
bazen

3. Het is hier altijd ‘vakantie’

Op vakantie gaan, wie houdt er niet van?! Bij Sunweb werk je dag in dag uit met het allerleukste product dat er bestaat! En ook erg fijn: je krijgt aantrekkelijke personeelskorting op de vakantie van je dromen, ook stagiaires! Of je nu gaat voor een secret escape, een all inclusive resort of je zelf ultiem in de watten laat leggen in een van de Sunweb Excellent hotels; de keuze is reuze.

collections

4. Werken in een van de meest opwindende steden ter wereld!

Je hoeft niet altijd het vliegtuig te pakken om een interessante bestemming te bezoeken. Je werkplek bevindt zich namelijk in een van de meest opwindende steden ter wereld, de bruisende haven/architectuurstad Rotterdam. Wij wisten het al lang, maar trots zijn wij dat reisbijbel Loney Planet, Rotterdam heeft uitgeroepen als een van de ’topsteden van de wereld 2016’!

rotterdam

5. De leukste collega’s en vrienden voor het leven
Oké, we delen dan geen vriendschapskettinkjes of tattoos, maar gaan wel regelmatig met elkaar uiteten en verslaan elkaar graag tijdens een fanatieke karaoke contest. Bij Sunweb worden er vriendschappen voor het leven gesloten.

vakantieredactie
Kortom, werken voor Sunweb is een groot feest! Kijk hier voor de openstaande vacatures, reageer en sluit je aan bij de Sunweb-familie! Voor onze afdeling Vakantieredactie zijn we ook op zoek naar een stagiaire, dus wil jij ook graag leuke blogs schrijven, mooie magazines maken en in de huid kruipen van een echte redacteur, herschrijf dan een van onze accommodatieteksten en stuur die dan samen met je CV en motivatie naar arthur.snijders@sundiogroup.com

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
17 december, 2015|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.