Door |Geüpdatet op: 11 juli, 2016|2 min leestijd|

Hoewel vakantie vaak in het teken van ontspannen en relaxen staat, zijn er ook talloze leuke actieve bezigheden mogelijk op jouw zonnige vakantieadres. En leuke dingen doen in een schitterende omgeving is vaak zo leuk, dat je helemaal niet het idee hebt aan een workout bezig te zijn! Misschien doe je sommige dingen onbewust altijd al als je op vakantie bent?

Beach ball

Fit tijdens de vakantie - beachball

Typisch iets wat alleen gedaan wordt zodra de zon schijnt: Beach ball! Met je voeten in de branding heb je meteen een beetje verkoeling te pakken tijdens deze inspanning.

Beach volleybal

Fit tijdens de vakantie - beachvolleybal

Op het strand is sporten vaak ineens veel leuker! En een interessant voordeel; je wordt rondom bruin als je actief bezig bent in de zon.

Zwemmen

Fit tijdens de vakantie - zwemmen

Een duik nemen in het verkoelende zeewater of zwembad is tijdens een dag vol zon geen straf. Waarom niet meteen even wat baantjes trekken als je toch lekker in het water ligt? Als je een snorkel opzet zie je meteen ook iets van de onderwaterwereld.

Wandelen

Fit tijdens de vakantie - wandelen

Een strandwandeling bij ondergaande zon of over de boulevard naar het centrum lopen, dat voelt toch helemaal niet als een vervelende workout?!

FamFun

Fit tijdens de vakantie - fam fun

Tijdens FamFun vakanties zijn er te gekke activiteiten mogelijk voor het hele gezin! Tijdens een digitale schattenjacht of een spannende mountainbiketocht ben je lekker sportief bezig.

Hiken

Fit tijdens de vakantie - hiken

De mooiste dingen ontdek je vaak als je eropuit gaat. Al wandelend door de natuur kom je vaak schitterende plekjes tegen. Met FamFun kun je ook een tweedaagse tocht maken, waarbij je in een heuse berghut overnacht.

Xperience

Suppen2

Tussen het zonnen en relaxen door kun je suppen (stand up paddling) op zee, cocktails shaken of meedoen met blacklight spellen. Zo heb je het beste van twee werelden in één Xperience vakantie: een mooi hotel om in te ontspannen én voor jong en oud is er de gelegenheid om originele activiteiten te ondernemen.

Benieuwd naar nog meer tips om fit te blijven op vakantie? Lees dan hier hoe Angelique in shape blijft als zij op vakantie is.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
11 juli, 2016|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.