Door |Geüpdatet op: 27 maart, 2017|2 min leestijd|

De Koninklijke familie heeft er een huis en bekende sterren, zowel nationaal als internationaal, komen er om tot rust te komen van hun hectische bestaan: Griekenland. Dit grote vakantieland met honderden eilandjes biedt meer dan genoeg gelegenheid om te ontstressen, culinair te genieten en je ultiem in de watten te laten leggen.

Exclusieve hideaways

Sunweb - Griekenland - Rhodos

De benodigdheden voor een luxe vakantie, zoals de sterren dat doen, zijn eenvoudig. Als eerste wil je nergens, maar dan ook echt nergens aan hoeven te denken tijdens jouw vakantie. In Griekenland zijn ronduit perfecte resorts  te vinden. Luxe kamers, privézwembaden, geweldige service en een paradijselijke ligging; dat zijn zomaar een paar speerpunten van de super-de-luxe resorts van Sunweb Excellent. Dompel jezelf bijvoorbeeld onder in luxe in Amathus Elite Suites op Rhodos. Je lijkt alle tijd van de wereld te hebben in deze luxe suites met adembenemend uitzicht en een privézwembad.

Candle light dinner

Sunweb - Griekenland - Dinner

Vakantie is de tijd dat je eindelijk eens echt tijd voor elkaar hebt. Niets is er dan fijner dan uitgebreid tafelen in een sfeervolle setting. En laten de Grieken daar nu toevallig heel goed in zijn. In bijvoorbeeld restaurant Etrusco op Corfu worden op artistieke wijze authentieke gerechten in een modern jasje gegoten. Maar ook de minder luxe, en dus heel goed betaalbare, restaurants veranderen met zonsondergang in betoverende plekjes waar je smaakpapillen verwend worden. Bestel bijvoorbeeld the catch of the day en geniet van een heerlijk vers gevangen vis. En natuurlijk van de quality time met elkaar.

Privéstrandjes op Zakynthos

Sunweb - Griekenland - Zakynthos, Marathonisi

Voor de kust van Laganas liggen verschillende kleine eilandjes. Eén daarvan is Cameo Island, dat via een houten brug vanaf Laganas tegen betaling van vier euro te bereiken is. Voor die vier euro ontvang je een drankje bij aankomst in de hippe bar die er aanwezig is. Ook kun je in de haven van Laganas een boot huren om naar Marathonisi te varen. Helemaal onontdekt kun je dit eiland niet meer noemen, maar je ligt hier in ieder geval niet op een propvol strand en heb je bijna je eigen privéplekje.

Benieuwd naar nóg meer luxe in Griekenland? Lees dan dit blog.

Tijdens de Griekse Weken boek je vijf sterren luxe hotels met € 50,- korting per persoon. Dat maakt het genieten van pure luxe nóg aantrekkelijker…

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?