Door |Geüpdatet op: 23 mei, 2016|2.3 min leestijd|

FamFun tilt je vakantie met vrienden of familie naar level 2.0! Want hoe anders wil je de mooiste en meest avontuurlijke vakantie in jaren omschrijven?!

Een gewone strandvakantie jou iets te saai?
surfen-sunweb goes active

Met ons nieuwe concept ‘FamFun’, ervaar je de vakantie van je leven, word je dichterbij elkaar gebracht en stap je misschien wel uit je comfort zone; in ieder geval staat de vakantie in het teken van avontuur en zijn er (in het hoogseizoen), allerlei té gekke, sportieve activiteiten inbegrepen in de prijs! Wat dacht je van surfen op de Atlantische Oceaan? Of een spectaculair tocht over het adventure parcours? Met het thema FamFun ‘Beach & Fun’, kun je je wagen aan toffe familieactiviteiten in de Zuid-Franse kustplaats Moliets-et-Maâ

Double the pleasure, double the fun!

Als we iets doen, doen we het gelijk goed, dus openden we meteen 2 ‘FamFun’ gebieden! Want ook in Oostenrijk kun je ‘ FamFun’ ervaren. Met het thema ‘Adventure’ in Saalbach ga je op ontdekkingstocht door het adembenemende Oostenrijkse Alpenlandschap met onder andere, toffe mountainbike- en uitdagende hikingtours op het programma. Bovendien overnacht je zelfs een keertje in een echte berghut en vertrek je met een rugzak vol mooie herinneringen weer naar huis!

Wat kun je verwachten van FamFun?slack line - sunweb goes active

Activiteiten in Saalbach

* Geo caching
Ga op digitale schattenjacht en probeer met behulp van een GPS ontvanger de schat te vinden!

* SUP
Een fijne work-out waarbij je op een surfplank staat en je met een lange peddel vooruit moet zien te komen.

* Slackline
Slacklinen is dé nieuwste trend waarbij concentratie, balans en coördinatie centraal staan. Leer balanceren op een smalle band zo’n 30 tot 50 centimeter boven de grond. Heb je het onder de knie, dan kun je er verschillende trucs op doen… Give it a try!

* Kubb game
Kubb game of beter gezegd ‘Viking schaken’ is een extreem populair familiespel dat al sinds de middeleeuwen in Zweden wordt gespeeld. Bij dit bloedstollende gezelschapsspel is het de bedoeling dat jouw team zo snel mogelijk de koning uitschakelt, voordat de tegenpartij dat doet. Kubb game wordt buiten gespeeld en is voor jong en oud.

* Verrassingsspel
Laat je verrassen door een geheel onverwachte gebeurtenis!

Activiteiten in Moliets

* Discovery surfles
Actief bezig zijn tijdens de vakantie is het nieuwe lanterfanten! Leer surfen.

* Adventure touwenparcours
Klimmen en klauteren hoog in de bomen. Wie durft?

Been there, done that!

FamFun start op 25 juni 2016. Zien we jou straks ook in Moliets-et-Maâ of Saalbach?

Groetjes,

Kurt

 

*Het FamFun activiteitenpakket is gratis in de periode 25-06-2016 t/m 03-09-2016 en heeft een waarde van € 125,- per persoon.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
23 mei, 2016|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter