Door |Geüpdatet op: 04 december, 2017|1.6 min leestijd|

Hoogstpersoonlijk uitgenodigd worden om een weekend het enige echte huis van Sinterklaas in Spanje te bewaken; welk kind droomt hier niet van? Voor de 5-jarige Jarko, uit Den Bommel kwam deze droom dit weekend uit, dankzij Sinterklaas en met een klein beetje hulp van Sunweb.

Sinterklaas is in het land! In heel het land zitten kindjes in spanning te wachten of ze dit jaar braaf genoeg zijn geweest om cadeautjes van de goedheiligman te ontvangen. Maar heb je je al eens afgevraagd hoe het er ondertussen aan toe gaat bij het huis van Sinterklaas in Spanje?

Wie past er op het huis van de Sint?

Het is de Oppas Piet die hier normaal een oogje in het zeil houdt terwijl de Sint in het buitenland is. Dit jaar had hij echter een probleem.  Nadat het Grote Sinterklaasboek waterschade opliep, heeft hij de Oppas Piet gevraagd om het reserveboek vanuit Spanje te brengen. Zijn huis stond zo natuurlijk een heel weekend helemaal leeg. En dat kan uiteraard niet.

Een bijzondere reden

Omdat alle Pieten nodig zijn om pakjesavond in goede banen te leiden, is Sinterklaas op zoek gegaan naar een oppas voor zijn huis in Spanje. Daarvoor heeft hij Jarko uitgekozen. Om een wel heel speciale reden….

Jarko heeft een aangeboren hartafwijking en onderging een aantal jaren geleden een openhartoperatie. Nu gaat alles prima met hem, maar hij gebruikt zijn eigen verhaal om zieke kinderen te helpen. Zo motiveerde hij zijn school om geld in te zamelen voor het Sophia kinderziekenhuis… En met succes, want de school zamelde het hoogste bedrag van allen in.

Reden genoeg om Jarko te belonen met een origineel Sinterklaasfeest!

Jarko beleefde samen met zijn familie afgelopen weekend het avontuur van hun leven. Een Sinterklaasfeest met de ene verrassing na de andere. Kijk mee binnen in het enige echte huis van Sinterklaas!

https://youtu.be/ZZsIl7eIu-U

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
04 december, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.