Door |Geüpdatet op: 11 januari, 2013|1.5 min leestijd|

Rhodos is de bestemming voor een veelzijdige vakantie. Na een dag op het strand kun je hier veel ontdekken op het gebied van cultuur en geschiedenis. De mooie dorpjes en historische plekken brengen je echt even terug in de tijd.

Historisch
Rhodos-stad, de grootste badplaats van het eiland, mag je eigenlijk niet overslaan! Het oude gedeelte van de stad heeft heel wat historische hoogtepunten te bieden. Wandel door smalle winkelstraatjes en strijk even neer op een gezellig terrasje voor een traditionele Griekse maaltijd.

Terug in de tijd
Ook buiten Rhodos-stad is er nog veel te ontdekken. Zo stampt de plaats Kameiros (waarschijnlijk) uit 142 voor Christus. Het is overigens ook één van de best bewaarde Griekse stad uit de oudheid. Je waant je even terug in de tijd bij het bekijken van de goed bewaard gebleven tempels.

Griekse stranden
Naast de populaire Faliraki, Ixia en Lalyos Beach zijn er voor zon- en watersportliefhebbers ook nog heel wat andere rustige en verstopte stranden tussen de bergen te ontdekken. Elke vakantieganger heeft op Rhodos de perfecte vakantie.

Vind jouw vakantie
Op Rhodos vind je genoeg accommodaties om jouw ideale vakantie door te brengen. Onze Sunweb inkoper Melvin heeft voor jou zijn vijf favoriete accommodaties op Rhodos op een rijtje gezet:

1. Hotel Avra Beach Resort – Heerlijk voor een all inclusive vakantie
2. Hotel d’Andrea Mare Beach – Schitterend hotel voor jou en voor de kinderen
3. Hotel Princess Andriana Resort & Spa – Prachtig hotel aan het strand
4. Hotel Electra Palace Resort – In dit hotel kom je niets tekort
5. Hotel Lindos Royal – Mooi hotel met maar liefst vier zwembaden

Waar zou jij je vakantie willen doorbrengen?

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
11 januari, 2013|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter