Door |Geüpdatet op: 03 mei, 2021|3 min leestijd|

We kijken natuurlijk allemaal reikhalzend uit naar komende zomer. Bij Sunweb is het boeken van een zomervakantie in 2021 geen enkel probleem! Wij leggen je graag uit waarom dit nu het perfecte moment is:

Boeken bij Sunweb = zekerheid

  • Geldteruggarantie: Wanneer je een zomervakantie boekt naar één van onze mooie bestemmingen, ben je verzekerd dat je je geld terug krijgt bij een aangepast reisadvies. Wij garanderen je dat, wanneer het reisadvies van jouw bestemming 2 weken voor vertrek op oranje of rood staat, je gegarandeerd je geld terug krijgt. Ook wanneer je met een voucher hebt betaald. Al binnen 2 weken nadat jouw reis is geannuleerd.
  • Flexibel omruilen: Wij bieden jou gratis omruilgarantie, tot 6 weken voor vertrek. Hierdoor heb je de mogelijkheid om jouw vakantie om te ruilen naar een ander moment of andere bestemming, die op dat moment online staat. Het is ook mogelijk om voor €40 per persoon ( tot 2 weken voor vertrek ) jouw vakantie om te ruilen.
  • Repatriëringsgarantie: Mocht het reisadvies tijdens jouw zomervakantie van positief naar negatief wijzigen, zorgen wij voor een veilige terugreis. Wij bespreken samen met jou de aanpak op basis van de beschikbare informatie en de situatie op jouw bestemming. Wanneer een onmiddellijke terugkeer de beste optie is, regelen wij dit voor je. Mocht je de vakantie in alle veiligheid voort kunnen zetten, helpen wij je hier uiteraard ook graag mee.
  • Vaccinatiebewijs: indien er een vaccinatiebewijs verplicht is voor jouw bestemming en er geen alternatief wordt geboden, zoals een negatieve PCR-Test, mag je jouw vakantie gratis omboeken.

Hygiëne- en veiligheidsmaatregelen

Wij vinden jouw gezondheid en veiligheid enorm belangrijk. Hierdoor zijn wij een samenwerking aan gegaan met Intertek Cristal. Deze professonial heeft al meer dan 23 jaar ervaring op het gebied van hygiëne en veiligheid in het toerisme.

Onze eigen afdeling Health & Safety werkt nauw samen met Intertek Cristal. Zo hebben zij speciale richtlijnen voor hygiëne opgesteld voor jouw reis, transfer, excursies, huurauto en verblijf. Bij onze accommodaties worden er veiligheidscontroles uitgevoerd en onze reisleiding ter plaatse is speciaal getraind op het gebied van Health & Safety. Zo geniet je onbezorgd en veilig van jouw vakantie.

Geniet langer van de vakantie voorpret

Wat is er leuker dan aftellen naar jouw zomervakantie? De voorpret begint meteen bij het uitzoeken van jouw welverdiende zomervakantie. Wil je dit jaar misschien naar Griekenland of naar Portugal? In ons enorme aanbod vind je vast een mooie bestemming die helemaal bij jou past. Droom vast weg naar jouw ligbed in de zon. Of naar een heerlijk bord gyros op een terras aan één van de gezellige boulevards. Jouw vakantie komt meteen een stuk dichterbij!

Zodra jouw zomervakantie geboekt is, kan je alvast uitzoeken wat er allemaal te beleven valt op je bestemming. Ontdek welke plekken je graag wilt bezoeken. Zo vertrek je voorbereid op vakantie!

 Profiteer nu van goede aanbiedingen

 Wie vroeg boekt, profiteert van voordelige prijzen. Zo ontvang je tijdelijk een korting van €50 per persoon op een geselecteerd aanbod.

Meer keuze en beschikbaarheid

 Vakantie draait om ontspanning, dus waarom zou je in de aanloop naar jouw zomervakantie gestrest op zoek gaan naar een geschikte reis? Als je dan eindelijk iets gevonden hebt, zit het al vol, blijkt het onbetaalbaar of net niet meer beschikbaar in die ene week.

Ben je op tijd met boeken, dan heb je nog alle keuze uit de leukste hotels en appartementen die anders allang voor je neus weggekaapt waren. Wees er dus snel bij en zorg ervoor dat jij die mooie kamer met zeezicht te pakken krijgt!

Kijk samen met ons vooruit en tel af naar het moment dat jij weer onderweg bent naar jouw droombestemming. Tot snel!

03 mei, 2021|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.