Door |Geüpdatet op: 01 november, 2012|1.5 min leestijd|

Op een bewolkt Rotterdam Airport zat ik te wachten op mijn vlucht naar Milaan. Hier aangekomen werd ik verrast door een strak blauwe lucht en 30 graden.

Met de huurauto ben ik richting het Gardameer gereden. Eenmaal aangekomen in het plaatsje Sirmione ben ik op zoek gegaan naar één van de populairste vakantieparken uit ons programma: The Garda Village. ’s Avonds heb ik een bezoek gebracht aan het prachtige oude centrum van Sirmione. Via een brug loop je het oude centrum binnen waar je wordt overspoeld met restaurants, winkeltjes en barretjes in allerlei leuke kleine straatjes.

Ook heb ik accommodaties bezocht in de plaatsen Peschiera, Castel Nuovo del Garda, Pacengo, Bardolino en Garda. Van camping tot hotel, hier heb ik alles mogen zien! Dit gedeelte van het Gardameer is vooral erg populair onder de Nederlandse toeristen. Vervolgens heb ik de reis vervolgd via de oostelijke kant van het meer. Wat heel leuk is, is dat de weg continu langs het meer blijft lopen en hierdoor heb je echt een geweldig uitzicht! Na het bekijken van accommodaties in Torri del Benaco en Malcesine ben ik een kijkje gaan nemen in het centrum van Malcesine. Een historisch centrum met een typisch Italiaans pleintje vol met terrasjes en een haventje. We hebben hier hele mooie foto’s kunnen maken voor op de website. In Limone sul Garda aan de westkant van het Gardameer heeft Sunweb het grootste aanbod. Van een leuke kleinschalige camping tot een viersterren all inclusive hotel, het aanbod is gevarieerd.

Ik ben in ieder geval ontzettend enthousiast teruggekomen van deze reis en vertel jullie graag mijn ervaringen. Dus mocht je vragen hebben; kom maar op!

Groeten,
Carlijn

Productmedewerker Sunweb Vakanties

Mijn aanrader: boottocht over het Gardameer met een bezoek aan omliggende plaatjes.

Gardameer

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
01 november, 2012|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.