Door |Geüpdatet op: 03 augustus, 2015|2.4 min leestijd|

Vandaag wil ik jullie iets meer vertellen over het Sunweb Xperience team en de aciviteiten die zij organiseren. Één van deze activiteiten heb ik nog zelf kunnen ervaren tijdens ons bezoek aan Club Nena. Jammer genoeg was het concept nog niet helemaal af toen wij er waren. Dus we hebben niet alles kunnen zien. Balen, want er stonden topactiviteiten op de planning.

Dit artikel verscheen eerder ook op Sim’s Cup of Tea

Sunweb Xperience
Vanaf juni 2015 kun je bij Sunweb genieten van de Xperience activiteiten. Het zijn geen standaard activiteiten, maar originele, vernieuwende activiteiten inclusief workshops. Jong en oud kunnen meedoen. Zo is er voor ieder wat wils. Het Xperience-team spreekt Nederlands, dus ook dat is mooi meegenomen! Hun motto luidt: ‘Alles mag, niets moet.’

Dare to jump - strand

Dare to Jump
Tijdens onze vakantie leerde we Ine van het Xperience team kennen. Ine vertelde ons dat de ‘Dare to Jump’ trapeze nog niet helemaal klaar was, maar dit zou niet lang meer duren. Zodra deze klaar was, mochten we deze uitproberen. Zo gezegd, zo gedaan. Op vrijdag 12 juni was de trapeze klaar. Zo enthousiast als ik was, klom ik naar boven. Echter was het niet zo eenvoudig als ik in eerste instantie gedacht had. Eenmaal aangekomen bij de bovenste trede, durfde ik niet meer verder, haha. Het was zo eng om je voeten bovenop het plateau te zetten. Mijn benen begonnen zo hard te trillen, dat de hele paal begon mee te trillen. Uiteindelijk heb ik me dus laten vallen. Dat kan gewoon, want Ine zorgt ervoor dat er niks met je kan gebeuren. Mission failed! Ik hou niet zo van mislukkingen, dus er volgde een tweede poging. Dit keer zonder teenslippers, want dat leek me toch wat makkelijker. En toen is het gelukt. Woohoo. Wat een ervaring. Bij de tweede poging was het niet meer zo eng.

Dare to jump - Trapeze

Op bovenstaande foto zie je mijn tweede poging. Tasja stond beneden om een paar mooie actiefoto’s te maken. En dat is prima gelukt. Ik ben heel blij met deze foto. Beneden rechts zie je dat Ine van het animatieteam ervoor zorgt dat er niets met me kan gebeuren! Thanks Ine!

Ondertussen ging Ine verder met het voorbereiden van nieuwe activiteiten. Ik vind het erg jammer dat we niet langer konden blijven. Ik zou zo weer terug gaan. Als je op zoek bent naar een leuke, ontspannen vakantie dan moet je zeker naar Xperience Club Nena gaan. We zijn ook erg tevreden met Sunweb. Alles was echt prima geregeld. We hadden niks te klagen!

Durven jullie de ‘Dare to jump’ aan?
Lees ook meer over mijn eerste ervaring met Xperience Club Nena en de Discover Alanya tour.

Liefs,
Simone

Meer travel & lifestyle blogs? Bezoek dan eens mijn persoonlijke blog.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
03 augustus, 2015|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.