Door |Geüpdatet op: 22 mei, 2019|1.9 min leestijd|

Er werken jaarlijks honderden mensen aan het creëren van de mooiste vakanties. Niet alleen bij Sunweb op kantoor, maar ook reisleiding, hoteliers en bij onze inmiddels jarenlange partner Transavia doet iedereen er alles aan om de mooiste herinneringen te maken. Zo ook David Witmond, die na 30 jaar vliegen zijn allerlaatste vlucht in de Memory Maker vloog. Een mooie laatste vlucht om nooit te vergeten, voor David, maar ook voor zijn passagiers. Lees hier mee met zijn verhaal.

Het zit erop, de Zakynthos Sunweb vlucht was memorabel, de passagiers zowel heen als terug waren super. Ik koos niet ‘zomaar’ voor deze vlucht. Mijn vrouw en dochter vlogen deze laatste vlucht met mij mee en met Zakynthos hebben wij een speciale band. Bij een verdrietige gebeurtenis 25 jaar geleden op het eiland zijn wij daar fantastisch opgevangen en geholpen door een Griek met wie wij daarna nog lang contact hebben gehad. De symboliek om nu mijn laatste vlucht naar dit eiland te kunnen maken, samen met mijn vrouw en dochter, vond ik erg mooi.

De traktaties en interactie die ik met de passagiers had voor, tijdens en na afloop van de vlucht waren enorm leuk. Ik heb nog pijn in mijn rechterhand van het handjes schudden, erg leuk, erg oprecht en warm allemaal. Na de start op Zakynthos hebben we op 500 meter hoogte een langzaam rondje rondom het eiland gevolgen alvorens naar het noorden af te buigen en uit te klimmen naar kruishoogte. Iedereen vond het geweldig! Ik kreeg veel reacties en bedankjes voor het ererondje, zoals je het rondje rondom het eiland noemt, wat ze nog nooit hadden meegemaakt.

Bij aankomst op Schiphol werden we ontvangen met een soort erestoet van gele luchthavenvoertuigen met zwaailampen en sirenes die voor ons uit reden vanaf de landingsbaan tot aan de gate, erg indrukwekkend.

Oprecht hebben wij de passagiers op deze vlucht een extra “creating memories” thuisvlucht bezorgd, wat leuk was om te geven. Dat maak je alleen nog maar op de “ouderwetse” charters mee zoals vroeger bijna standaard de was. Met stip de mooiste vlucht en beste passagiers uit mijn carrière!

 

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
22 mei, 2019|1 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

  1. Vincent 27 juli, 2019 at 1:36 pm Beantwoorden

    Leuk verhaal!


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.