Door |Geüpdatet op: 23 februari, 2017|1.4 min leestijd|

Tijd voor vakantie! Heerlijk, met een boek op een ligbedje aan het zwembad van de zon genieten en even he-le-maal niets doen. Maar als je met je gezin op vakantie gaat, is er altijd wel iemand die niet goed kan stilzitten. Of je moet continue iets verzinnen om de kinderen bezig te houden, want je wil natuurlijk wel dat zij het naar hun zin hebben. De oplossing? Een Xperience vakantie! De perfecte combinatie van ontspannen, leuke bezigheden en quality time met elkaar doorbrengen.

Doen en laten wat je wilt

In de ruim omgezette Xperience hotels heerst altijd een ontspannen sfeer. Er is altijd een vrolijk, Nederlandssprekend, team aanwezig. De activiteiten die zij bedenken zijn altijd nét even anders dan anders. Zo kun je XL spellen spelen, zoals Jenga, maar dan met supergrote blokken. Of je volgt een leuke cocktailworkshop, springt van de trapeze of kijkt ’s avonds gezellig een film op het strand onder de sterrenhemel. En niets hoeft natuurlijk, want als jij liever languit op het strand ligt, vindt niemand dat een probleem.

Tijd voor elkaar en voor jezelf

Hoewel het wel héél gezellig is om met elkaar leuke dingen te ondernemen, wil je soms ook even wat tijd voor jezelf op vakantie. Neem bijvoorbeeld een heerlijke massage of ga romantisch uit eten met je partner. De kinderen hebben het toch wel naar hun zin met het Xperience team en de vrienden die zij gemaakt hebben. Dat is een win-win situatie!

Ben jij benieuwd naar de mooie all inclusive hotels van Sunweb Xperience? Kijk dan hier en ontdek jouw perfecte gezinsvakantie.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
23 februari, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.