Het is januari, dé tijd van het jaar om een familievakantie uit te gaan zoeken. Voor je het weet zijn alle populaire plekjes volgeboekt en het is natuurlijk wel belangrijk dat je ruime keuze hebt! Want niet alleen jij en je partner, ook de kinderen moeten de tijd van hun leven tegemoet gaan tijdens de zomervakantie van 2018! Waar let je allemaal op bij het boeken van een vakantie?

Type verblijf

Drie kinderen springen tegelijk in het zwembad bij een hotel.

Iets wat de basis vormt voor jouw vakantie: het verblijf. Wil jij een knus en kleinschalig appartement, waar je vervolgens zelf alles in de omgeving kan gaan verkennen? Of kies je voor een luxe hotel, met veel faciliteiten? Vaak weet je al voordat je gaat boeken waar jouw voorkeur naar uit gaat. Dat maakt het zoeken alvast een stuk makkelijker!

Verzorging

Gedekte tafel met borden met eten, glas wijn en glas met sinaassappelsap.

Bij veel accommodaties kun je een verzorgingstype kiezen. Wat deze verzorgingen allemaal inhouden zetten wij hier voor je op een rij. Wil je niet aan vaste tijden gebonden zijn en zelf weten waar je gaat eten? Dan is logies misschien iets voor jou. Vind jij het prettig om een duidelijk financieel beeld van jouw vakantie te hebben voordat je vertrekt en ter plaatse nergens meer aan te hoeven denken? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een all inclusive hotel!

Vakantiebestemming

Zwembad met felgekleurde glijbanen

Waar jouw zorgvuldig uitgekozen vakantieadres staat is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Misschien ben je al gericht op een bepaalde bestemming naar een appartement of hotel op zoek gegaan. Laat je anders vooral inspireren door de vele vakantieverhalen die op het internet te vinden zijn en gebruik de filters op de zoek & boek pagina. Filter je bijvoorbeeld op zwembad met glijbaan, dan krijg je vanzelf alle bestemmingen waar dit mogelijk is te zien. Of, ideaal voor een vakantie met kinderen: een accommodatie met een miniclub.

19 januari, 2018|2 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

  1. Harry 26 februari, 2018 at 4:13 pm Beantwoorden

    Hoe kan ik snel zoeken bij autovakanties of een huisdier mee kan??

    • Anne 27 februari, 2018 at 8:31 am Beantwoorden

      Beste, helaas is het momenteel niet mogelijk om hier snel naar te zoeken. Bij iedere accommodatie staat het onder het kopje ‘faciliteiten’ aangegeven als er huisdieren zijn toegestaan. Groeten, Anne