Door |Gepubliceerd op: 05 oktober, 2012|1.4 min leestijd|

Op 5 oktober 2012 was het zover! Sunweb opende het wintersportseizoen met een ludieke race op skischoenen. Wintersportliefhebbers konden de strijd aan gaan om met skischoenen als eerste over de finish te eindigen en er vandoor te gaan met de hoofdprijs van een heerlijke wintersportvakantie voor 4 personen!

De eerste deelnemers arriveerden om 13.00 uur. De skischoenen werden direct aangetrokken en er werd geoefend met het beklimmen van de trappen. Ondertussen stroomden de toeschouwers toe en stond de Koopgoot vol. Sommige toeschouwers werden gelijk enthousiast en hebben zich nog snel ingeschreven!

Start SkiSchoenRun

Om 13.43 uur klonk dan eindelijk het startschot en maakten de deelnemers op skischoenen en met Sunweb muts zich een weg naar de finish. Binnen een paar minuten tijd stonden de eerste deelnemers al bovenaan de trappen! Sommige deelnemers struikelden over de treden, maar uiteindelijk kwamen ook zij bovenaan.

Nadat iedereen een warme chocolademelk met slagroom achter de kiezen had, was het tijd voor de prijsuitreiking. De originaliteitprijs ging naar de deelnemer met een Pinguïn pak. Hij won 4 uur skiën in SnowWorld. Helaas hadden wij ook een pechvogel die niet weg kon komen bij de start. Deze deelnemer mag een paar skischoenen uit gaan kiezen!

Finish SkiSchoenRun

De tweede winnaar kan gaan genieten van een geheel verzorgd weekend wintersport. De hoofdprijs, een wintersportvakantie voor 4 personen, werd met blijdschap in ontvangst genomen door de snelste finisher!

Alle deelnemers en toeschouwers hebben ervoor gezorgd dat het een ontzettend leuk en gezellig spektakel is geworden. Iedereen nogmaals bedankt!

Ben jij de volgende keer bij de Sunweb SkiSchoenRun?

05 oktober, 2012|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter