Door |Geüpdatet op: 17 december, 2015|1.7 min leestijd|

Stel, je wilt graag skiën maar je hebt een beperkt budget. Of je wilt op wintersport maar je puzzelt met je vrije dagen of één keer per seizoen is voor jou als fanatiek wintersporter simpelweg niet genoeg. Wat doe je dan? In alle drie de gevallen is een kort wintersportverblijf als een of dé perfecte oplossing! Zo kun jij dit jaar alsnog een paar dagen lekker op de lange latten staan en genieten van al het moois dat wintersport te bieden heeft.

Hieronder vind je enkele voordelen van een kort uitje naar de sneeuw.

Voordelig
Een paar dagen naar de sneeuw, waarbij je wel even lekker ontsnapt aan alle drukte van thuis. En daarbij is een kort verblijf qua kosten ook nog eens heel aantrekkelijk. Je kunt voor minder dan €150 al een appartement, busreis en skipas hebben. Wat houd je nog tegen?

voordelig_kort wintersportverblijf

Comfortabel reizen
De lange rit in de auto voor een paar dagen naar de sneeuw kan wel eens een doorn in het oog zijn, maar dit hoeft je zeker niet tegen te houden. Ga lekker op pad met de bus! Zak weg in de royal class stoelen met verstelbare rugleuning en voetensteun, kijk een film in de bus of dommel in slaap. Je komt helemaal uitgerust in de ochtend aan, waardoor je diezelfde dag nog over de piste kunt scheuren. Bij een Mini Ski vertrek je op donderdagavond en sta je 3 volle dagen in de sneeuw en met de Midweek vertrek je op zaterdagavond en sta je tot en met vrijdag op de latten.

bus_kort wintersportverblijf

Korte reistijd
Met het vliegtuig naar de sneeuw is met een opmars bezig. Je kunt binnen een paar uur vanuit Nederland op de piste staan, wat betekent dat jij jouw tijd in de bergen optimaal benut. Ideaal wanneer jij een kort wintersportverblijf zoals een Mini Ski of Midweek hebt geboekt.

Wacht dus niet langer en boek jouw Mini Ski of Midweek via wintersport.sunweb.nl en maak je klaar voor vertrek!

 

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
17 december, 2015|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.