Door |Geüpdatet op: 17 juli, 2017|1.6 min leestijd|

Wie echt even wil bijkomen op vakantie, weg van de dagelijkse sleur, is in Egypte op de juiste plek. De Three Corners hotels met hun prachtige ligging dicht bij of aan de zee en mooie zwembaden zin op zich al een oase van rust. Maar in sommige hotels van The Three Corners kun je nét dat beetje extra aandacht aan body & mind geven.

Maak kennis met Wellness World

Sunweb - Egypte - Three Corners - Wellness World

Met Wellness World wordt in eerste plaats bedoeld dat het betreffende hotel een aantal voorzieningen aanbiedt die binnen het begrip wellness passen. Dit kan een fitnessruimte zijn, maar ook uitgebreide mogelijkheden tot een massage. Wil je echt optimaal genieten, van uitgebreide wellness mogelijkheden? Dan zijn Sunny Beach Resort, Sea Beach, Fayrouz Plaza, Equinox Beach en Ocean View onze aanraders. Laatst genoemde tilt wellness zelfs naar een nog hoger niveau…

Vitalis Wellfit in Three Corners Ocean View

Sunweb - Egypte - Three Corners Ocean View - Wellness

Het Three Corners Ocean View is de ideale plek om helemaal tot rust te komen. In dit adults only hotel verblijven alleen gasten vanaf 16 jaar oud. Bij deze specifieke doelgroep, horen vaak ook specifieke wensen als het om body & mind gaat. Daarom kun je je in dit hotel extra in de watten laten leggen. Zo vind je er onder andere een volledig uitgeruste fitnessruimte,  maar kun je ook verschillende massages kiezen of meedoen met body toning of verschillende yoga lessen.

Zon, zee, strand en ontspannen

In The Three Corners hotels is het dus mogelijk om volledig te relaxen. Of je er nu voor kiest om met een goed boek op een ligbedje in de zon te ontspannen, je in een compleet andere wereld onder water te bevinden of je volledig in de watten te laten leggen in een wellness resort. Kies daarom het ideale Three Corners resort dat bij jou past!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
17 juli, 2017|1 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

 1. Robert Oosterbroek 03 augustus, 2018 at 7:42 pm Beantwoorden

  Voor rust en gezelligheid, boek dan Hotel The Threecorners ocien view Elgouna. Mooie kamers ,fijne medewerkers ,goed eten (meer dan goed.)
  Geen last van verkopers,mogen je niet benaderen.Mooie haven met restaurantjes.
  We zijn hier nu 13 keer geweest, en elke keer is het weer feest. Maakt ook niet uit of je voor de eerste keer komt, of dat je er meer bent geweest. Iedereen krijgt een super behandeling.
  Ook idiaal voor mensen in een rolstoel, je wordt overal bij geholpen.
  Bij de hostes van het hotel kan je je wensen kenbaar maken. Zij helpen je uitstekend.
  Ook de personen aochter de balie bij het inchecken helpen je graag.
  Ga naar The Three ocean view DOEN.


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.