Door |Geüpdatet op: 27 maart, 2018|2 min leestijd|

Nooit gedacht dat een hotel een bestemming op zich zou kunnen zijn, maar een verblijf in het Westin Resort Costa Navarino aan de Griekse kust is waarachtig een droom die werkelijkheid wordt.

Mijmerend kijk ik uit over de diepblauwe Ionische zee, m’n armen op de rand van de infinity pool, de ochtendzon zacht m’n huid verwarmend. Wat is dit heerlijk wakker worden, door zo je eigen zwembad in te duiken! Zo zou ik elke morgen wel zonder morren uit bed kunnen stappen.

Villa met zwembad

Het Westin Resort Costa Navarino is schitterend gelegen in een prachtige baai met een breed zandstrand, afgebakend door zacht glooiende duinen. Waar ik meteen voor viel, was de architectuur van dit luxeresort. Charmante laagbouw villa’s omgeven door riante, romantische tuinen vol knoestige olijfbomen. Een oase van rust.

’s Avonds is het heerlijk indommelen in het ‘Heavenly’ bed, dat zijn naam beslist niet gestolen heeft. Voor de inrichting zijn kosten noch moeite gespaard, en dat merk je. Na een douche met de heerlijk geurende badproducten ben ik helemaal klaar voor de dag.

Plannen maken

Bij het royale ontbijt stemmen we onze plannen op elkaar af. Hij wil graag gaan kitesurfen, ik hou het liever bij relaxed stand-up paddling. Een potje tennis houden we van elkaar tegoed, en wanneer hij straks met de mountainbike de natuur in trekt, laat ik me verwennen in de Anazoe Spa, waar ik een sessie oleotherapie – op basis van olijven, uiteraard – heb geboekt.

Verder staat op onze planning een bezoek aan het antieke Olympia, bakermat van de Olympische Spelen, en authentieke havenstadjes als Pylos. Ook gaan we een balletje slaan op een van de 18 holes golfbanen in de buurt van het hotel. Niet dat we zo’n fervente golfers zijn, maar het decor is dusdanig schitterend dat het zonde zou zijn om een dagje op het green te missen.

Topgastronomie

En ’s avonds? Dan pikken we een van de restaurants in het resort uit, waar topchefs koken met lokale ingrediënten en respect voor traditie. Je kiest de setting en je kiest de keuken, en verder hoef je alleen maar achterover te leunen en te genieten. Terugblikkend op alweer een fantastische dag in dit droomdecor.

Lees hier meer verhalen over op en top luxe Excellent vakanties.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
27 maart, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.