Door |Geüpdatet op: 03 april, 2014|1.5 min leestijd|

Voor iemand die niet van kou houdt, zoals ik, was afgelopen winter niet slecht. Helemaal niet slecht zelfs. Toch had ik regelmatig dezelfde droom: ik lig op een mooi strand, omringd door palmbomen terwijl ik cocktails drink uit een kokosnoot, dineer bij zonsondergang met het geluid van kabbelende golven op de achtergrond en ik maak lange strandwandelingen met mijn voeten in de helderblauwe zee… En dan was het weer back to reality! Donkergrijze wolken, korte dagen, geen strand in velden of wegen te bekennen en diners bij zonsondergang lijken een utopie. 
Nu de eerste zonnestralen hier beginnen te schijnen, groeit bij mij de wens alleen maar om écht van de zon te gaan genieten.

Kokosnoot strand

Dus is mijn zoektocht naar een vakantie begonnen en ik heb daarbij slechts 1 criterium: mijn bovenstaande droom moet uit kunnen komen. Al snel kom ik uit bij Cyprus. Met gemiddeld 300 dagen zon per jaar en nu al (!) temperaturen van ruim boven de 20 graden, moet het met heerlijke dagen op het strand wel goedkomen. En dat is niet alles, want op het geboorte eiland van Aphrodite, de godin van de liefde, kan nog zoveel meer: bijvoorbeeld terug in de tijd in het Archeologische Park van Paphos en zwemmen rond de rots van Aphrodite. Wanneer je 3 keer om de rots zwemt, zal je eeuwig geluk hebben in de liefde- al ben ik niet echt bijgelovig, ga ik het voor de zekerheid toch maar proberen…!

Rots van Aphrodite

Ik zal in ieder geval in stijl op het strand verschijnen, want bij boekingen van 31 maart tot en met 1 mei ontvang je een gratis Kikoy badlaken. Wil je ook jouw droomvakantie beleven en met een Kikoy in je koffer vertrekken? Kijk dan op onze website voor alle mogelijkheden voor een vakantie op Cyprus.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
03 april, 2014|1 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

  1. Sylvie 07 augustus, 2017 at 10:15 pm Beantwoorden

    Wij zijn net terug van Mallorca. Was ook echt een droomvakantie. Zeer mooi eiland, leuke mensen. Erg leuk!