Door |Geüpdatet op: 01 april, 2016|2 min leestijd|

Het wintersportseizoen is helaas alweer bijna voorbij. Maar voordat wij weer gaan uitkijken naar de zomer, sluiten we het seizoen eerst af met een fantastische BANG! De laatste week van het seizoen kleurt Val Thorens namelijk oranje tijdens het Dutchweek Festival 2016!

Wat je moet weten van het Dutchweek Festival:
Dutchweek speelt zich traditie getrouw af in de laatste week van het wintersportseizoen in het hoogst gelegen wintersportdorp van Europa, namelijk Val Thorens in Frankrijk. Van zaterdag 30 april tot en met vrijdag 6 mei kun jij genieten van een heerlijke voorjaarszon, volle terrassen, live muziek en bruisende feesten.

Na een ochtendje over de pistes slalommen, begint het feest ‘s middags bij de 360 Bar midden op de piste. Wat is er nu beter dan het zonnetje op je hoofd, biertje of wijntje in je hand, een prachtig uitzicht en fantastische muziek? Niks toch?! Elk jaar zijn er weer andere DJ’s die de pistes omtoveren tot een grote dansvloer. Dit jaar kun je genieten van de draaikunsten van Benny Rodrigues, Roog back 2 back Erick E, Ferreck Dawn, Chris Rox, MC Patrick Brown en many more. Daarnaast kun je ook nog eens genieten van een prachtige vuurwerkshow. Wil jij verzekerd zijn van een plekje? Er zijn nu al passe-partout tickets te koop voor maar €39,50.

Dutchweek

Heb je hierna nog niet genoeg gehad en ga je graag nog door in de clubs in het centrum? Dan kun je uitermate goed terecht in de Malaysia. De feesten in Malaysia zullen plaatsvinden op zondag, dinsdag en donderdag. Wat de avond brengt tijdens deze feesten wordt nog even geheim gehouden, maar 1 ding is zeker; Dit wil je niet missen! De kosten zijn €27,50 voor alle 3 de avonden.

Dutchweek

In het centrum vind je ook de bar Le Monde en het Snowcafé. Zij hebben een heuse feesttent opgezet met een live band of een feest DJ. Nog een keer gegarandeerd feest dus!
Ben je op zoek naar een meer relaxte sfeer in plaats van de grotere feesten? Sla dan het knusse Chalet de la Marine zeker niet over. Je vindt deze chalet na het nemen van de lift Cascades en na een korte afdaling van de piste. Bestel een drankje, relax op een van de vele ligstoelen, warm jezelf op in de zon en geniet van de live band op de achtergrond.

Fijne vakantie!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
01 april, 2016|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.