Door |Geüpdatet op: 06 november, 2013|3.8 min leestijd|

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook voor de wintersport. Tijdens een paar dagen skiën krijgen je spieren en gewrichten heel wat klappen te verduren. Om blessures en slijtages te voorkomen is het belangrijk dat je lichaam in top conditie is. Iemand die hier alles van weet is Willeke Zorg. Willeke is personal trainer én bedenker en oprichter van de Willeke Zorg Workout Club. Zo ontwikkelde ze door opleidingen en trainingen de perfecte manier om fit, lenig en mooi gespierd te worden of te blijven.

Hoe ben je ooit op het idee gekomen om personal trainer te worden?
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door mijn conditie en lichaamsbouw en daarom besloot ik van mijn fascinatie mijn beroep te maken. Van nature ben ik een avontuurlijk en sportief type. Ook tijdens mijn reizen moet er altijd een avontuurlijk en sportief element in zitten. Tevens zoek ik altijd een sportschool op in het buitenland om te ondervinden hoe Personal Trainers daar werken en me te laten inspireren. Door al deze ervaringen ben ik enthousiast geworden om van mijn hobby mijn beroep te maken. Dit heeft mij doen besluiten om meer van het vak te leren en de benodigde opleidingen te gaan volgen.

Wat is er zo leuk aan personal training?
Ik vind het geweldig om te zorgen dat iemand weer lekker in zijn vel komt te zitten. Of dat nou is doordat diegene wat kilo’s kwijt is geraakt of doordat iemand meer energie heeft gekregen en fitter door het leven gaat. Ik merk heel erg dat door te sporten en gezond te eten mijn klanten en de leden van de Willeke Zorg Workout Club blijer met zichzelf zijn en daardoor beter functioneren in het dagelijks leven.

Je hebt een speciale methode ontwikkeld om fit, lenig en gezond te blijven. Hoe ben je ooit op deze methode gekomen?
Ik gebruik de High Intensive Interval Training methode. Ik heb ervaring opgedaan met deze methode op een van mijn Amerikaanse reizen. Geleerd van een zeer inspirerende Personal Trainer die mij heeft laten inzien dat je met deze methode in kort tijdbestek heel veel resultaat kan behalen op gebied van kracht en uithoudingsvermogen.

Hoe lang heeft het geduurd voordat je De Willeke Zorg Workout Club ontwikkeld had?
De Willeke Zorg Workout Club bestaat nu bijna 2 jaar. Het idee is ontstaan nadat ik zelf 1 jaar getraind had volgens de High Intensive Interval Methode en mijn eigen persoonlijke doelstelling behaald had qua lichaamsbouw en kracht. Dit wilde ik graag delen en op een manier dat het zo laagdrempelig mogelijk was. Dus voor iedereen bereikbaar ook als je geen zin hebt in een duur sportschool abonnement, niet altijd op vaste tijden kan trainen of gewoon weinig tijd hebt om te trainen. Dus dat werden en korte intensieve training die je on-line kunt doen waar en wanneer je wilt. Het was heel hard werken maar nu staat er een on-line workout club, is er een ios App en een Android App en natuurlijk zijn er nog heel veel nieuwe plannen.

Wat is jouw favoriete work-out om de dag mee te beginnen?
Ik wissel de Willeke Zorg Workout Club training af met buiten interval rennen. Niets heerlijkers dan buiten trainen. Vandaar de ontwikkeling van de Willeke Zorg Workout Club app om dit mogelijk te maken.

Volg je een speciaal dieet om fit en gezond te blijven?
Ik eet vooral puur en vers. Niets uit pakjes of bewerkte voeding. Heel veel groenten en fruit. Ik varieer ook veel met verschillende koolhydraten zoals quinoa, zoete aardappel, zilvervlies rijst. Ik eet goede vetten zoals ongebrande noten, avocado en roomboter. Suiker vermijd ik plus tarwe en koemelk producten. Mijn lichaam reageert niet goed op deze producten, ze ontnemen me energie terwijl ik juist het tegenovergestelde zoek in voeding!

Ga je zelf nog op wintersport binnenkort?
Helaas dit jaar niet! Heel jammer want ik vind snowboarden geweldig! Mijn agenda laat het momenteel even niet toe. Maar zodra ik de gelegenheid heb ga ik absoluut. Heerlijk buiten sporten! Super!

Probeer een maand lang gratis de workout van Willeke
Ben je ook nieuwsgierig naar Willeke’s methode? Dan kun je nu zelf een maand lang gratis de Willeke Zorg Workout Club uitproberen!

Het enige dat je hoeft te doen is op deze link te klikken en jouw gegevens invoeren. Na je aanmelding kan je de workoutclub een maand vrijblijvend proberen. Na een maand wordt je benaderd via een email of je lid wil blijven. Reageer je niet dan gebeurt er verder niets en stopt de maand gratis proberen automatisch.

Willeke Zorg

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
06 november, 2013|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.