Door |Geüpdatet op: 19 februari, 2018|0.7 min leestijd|

Van het eiland Madeira wil je eigenlijk veel meer zien dan maar één plaatsje. Een ideale manier om het bloemeneiland te ontdekken is dan ook een fly & drive. Na aankomst op de luchthaven stap je in jouw huurauto en gaat het avontuur beginnen.

Er zijn verschillende Fly & Drive vakanties mogelijk op Madeira. De accommodaties liggen vast en je krijgt tips over wat er te zien is op de routes, maar verder kun je helemaal naar eigen vrijheid jouw vakantie invullen. Je verblijft 2 à 3 nachten in hetzelfde hotel, waarbij het ontbijt altijd inbegrepen is. Als je het fijn vindt wanneer ook het avondeten voor je geregeld is, kun je halfpension bijboeken. Doordat je niet iedere nacht ergens anders slaapt, kun je zelf perfect jouw vakantie indelen.

Je ontdekt gegarandeerd de mooiste plekjes van het eiland, voor welke fly & drive kies jij? Bekijk ze allemaal hier.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
19 februari, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.