Door |Geüpdatet op: 19 februari, 2018|0.7 min leestijd|

Van het eiland Madeira wil je eigenlijk veel meer zien dan maar één plaatsje. Een ideale manier om het bloemeneiland te ontdekken is dan ook een fly & drive. Na aankomst op de luchthaven stap je in jouw huurauto en gaat het avontuur beginnen.

Er zijn verschillende Fly & Drive vakanties mogelijk op Madeira. De accommodaties liggen vast en je krijgt tips over wat er te zien is op de routes, maar verder kun je helemaal naar eigen vrijheid jouw vakantie invullen. Je verblijft 2 à 3 nachten in hetzelfde hotel, waarbij het ontbijt altijd inbegrepen is. Als je het fijn vindt wanneer ook het avondeten voor je geregeld is, kun je halfpension bijboeken. Doordat je niet iedere nacht ergens anders slaapt, kun je zelf perfect jouw vakantie indelen.

Je ontdekt gegarandeerd de mooiste plekjes van het eiland, voor welke fly & drive kies jij? Bekijk ze allemaal hier.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
19 februari, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter