Door |Geüpdatet op: 09 november, 2016|1.8 min leestijd|

De herfst is nu echt begonnen. Het zal niet lang meer duren voordat de bomen die nu nog mooi gekleurd zijn kaal worden, dikke winterjassen weer uit de kast mogen en de paraplu overuren draait. Hoewel het best fijn is om ’s avonds onder een kleedje een film te kijken bij kaarslicht, verlangen veel mensen toch al snel weer naar de zon. Ben jij iemand die een extra dosis vitamine D nodig heeft om de winter door te komen? Dan is er goed nieuws! Met Sunweb kun je ook zonnige vakanties tijdens de mintermaanden boeken!

Vakantie voorpret maakt alles draaglijker

Door de regen

Alleen al het vooruitzicht naar een zonnige reis tijdens de regenachtige en koude wintermaanden tovert zo een glimlach op je gezicht. Door een plensbui naar huis moeten fietsen na je werk? Maakt niet uit, over een aantal dagen/weken ga jij toch lekker naar de zon! Of voor de zoveelste keer in een enorme file omdat tegenwoordig heel Nederland jouw route lijkt te nemen? No worries, over een tijdje sta jij er in ieder geval een week lang niet.

Het ultieme geluksmomentje

Geluksmomentje met Sunweb

En dan is daar natuurlijk dat ultieme geluksmomentje: terwijl jij languit in de zon ligt en nog maar eens een lekker drankje bestelt, lees je het weerbericht in Nederland… Hoe fijn dat jij daar even aan ontsnapt bent! Zon, zee, strand en helemaal nergens aan denken is stiekem nog lekkerder als je weet dat je anders door wind en weer naar je werk had moeten gaan of de boodschappen had moeten doen.

Zo kan jij de winter aan

Zo kan jij de winter aan

Helemaal opgeladen, vol energie en niet te vergeten met een zongebruind kleurtje kan jij de winter weer aan! Hou je vakantiegevoel zo lang mogelijk vast met deze tips en voor je het weet komen er weer blaadjes aan de bomen en begint de lente alweer!

Klinkt dit als muziek in de oren en kun je niet wachten om de zon op te zoeken? Bekijk dan hier alle vakanties

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
09 november, 2016|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.