Door |Geüpdatet op: 23 januari, 2018|1.7 min leestijd|

Jarenlang is het niet eens ter sprake gekomen. Het was niet meer dan vanzelfsprekend dat jij en je gezin met elkaar op vakantie gingen. En door goede compromissen te sluiten werd het iedere keer weer een succes! Maar nu, ineens, als donderslag bij heldere hemel laat jouw tiener weten: ‘Pap, mam, dit jaar wil ik graag met mijn vrienden/vriendinnen op vakantie’. Slik…

Hoewel ze het heus ook met jou wel gezellig vinden, draait het op vakantie toch vooral om vrienden maken en ook zónder ouders eropuit te gaan. En dat was altijd prima, want zolang jij aan de andere kant van het zwembad lag kon je toch even een oogje in het zeil houden. En ’s avonds naar de disco in het hotel/op de camping/etc. was ook prima. Lekker veilig, je weet wat de sluitingstijd is en dus ook wanneer je de deur in het slot hoort vallen en dus zelf rustig kunt gaan slapen.

Twee meiden in het zwembad in opblaasbare flamingo's.

Maar dan het moment waarvan je wist dat het zou komen… Waarschijnlijk hebben jullie het er als ouders al eens erover gehad, om bijvoorbeeld de leeftijd te bespreken waarop jouw zoon of dochter voor het eerst alleen op vakantie mag gaan. En hoewel zoon-/dochterlief plechtig belooft zich keurig te gedragen op vakantie, weet jij heel goed dat jongerenvakanties vaak maar om één ding draaien: feesten! En zeg nou zelf… eigenlijk snap je dat best!

Groep jongeren poseert vrolijk met GOGO vlag en opblaasbare zon en flamingo's.

Met jongeren reisorganisatie GOGO wordt het gegarandeerd één groot feest! En het mooie hiervan is: op de beste feestbestemmingen staat een team aan zorgvuldig geselecteerde reisleiders voor alle vakantiegangers klaar. Tijdens een meerdaagse training worden ze klaargestoomd om niet alleen de beste feestjes te bouwen, maar ook om ter plaatse klaar te staan voor eventuele problemen, vragen etc. En dat is wel zo fijn, want dan weet je dat er altijd iemand is die voor jou dat oogje in het zeil houdt en die 24 uur per dag klaarstaat voor jouw kind(eren).

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
23 januari, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.