Door |Geüpdatet op: 02 februari, 2018|1.4 min leestijd|

Herken jij jouw vakantiewensen uit één of meerdere van onderstaande punten? Dan lijkt het Portugese Madeira wel voor jou gemaakt. Ontdek snel of Madeira jouw droombestemming is:

1. Geen massatoerisme

Alle toeristische voorzieningen en bezienswaardigheden zijn er, maar op Madeira kun je altijd in alle rust van al het moois om je heen genieten. Natuurlijk zal je niet de enige toerist op het eiland zijn, maar vergeleken met veel andere vakantiebestemmingen is het hier heerlijk rustig.

2. Je bent avontuurlijk

Hiken door de mooiste natuur, met de mountainbike door een bergachtig landschap crossen, langs een waterval abseilen of naar beneden zweven tijdens een paragliding avontuur; op Madeira kan het allemaal!

3. Een natuurrijke omgeving

Omgeef je je graag door mooie natuur? Zoek dan niet verder! Het feit dat Madeira eigenlijk bloemeneiland wordt genoemd zegt eigenlijk al genoeg…

4. Je wilt eens ‘wat anders’

Madeira komt misschien niet direct in je op als vakantiebestemming. Maar jij wilt toch zwemmen in natuurlijk gevormde zwembaden, naar beneden roetsjen in een toboggan en dolfijnen in het wild spotten? En dat allemaal onder de warme Portugese zon!

5. Heerlijk eten

Op een door zee omgeven eiland kun je natuurlijk 9 van de 10 keer uit heerlijke visgerechten kiezen. Maar dat er ook traditionele vleesgerechten op de kaart staan is een grotere verrassing. Proef bijvoorbeeld de Espetada em Pau de Lauro. Een vleesspies op een laurierstok.

Nog niet overtuigd?

Bekijk dan dit filmpje. Wedden dat Madeira op jouw bucketlist komt te staan!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
02 februari, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter