Door |Geüpdatet op: 20 december, 2016|1.6 min leestijd|

Kos is het eiland bij uitstek om per auto, scooter of fiets te verkennen. Ga er zelf op uit en je ontdekt de mooiste plekjes van het eiland. Zonder uitgestippeld plan kom je op plaatsen waar niet veel mensen je voor zijn geweest en ervaar je de gastvrijheid van de locals.

Het Griekse leven

Kos - Vroegboekvoordelen - Kefalos

In kleine dorpjes, die niet overspoeld zijn met toeristen, maak je kennis met het echte Griekse leven. Bijvoorbeeld Kéfalos is nog een echt authentiek plaatsje. Geen populaire restaurants en winkeltjes vol met magneten, de authenticiteit spat er vanaf. En waar Zia een alom bekend bergdorpje is, is het nabijgelegen Lagoudi misschien wel minstens zo mooi en een stuk rustiger. Allicht zijn deze kleine dorpjes niet goed voor uren vermaak, maar het zijn vaak wel de plekken waar je onvergetelijke vakantieherinneringen aan overhoudt.

Vis eten tussen de locals

Kos - Vroegboekvoordelen - Limnionas

Op dit kleine baaitje leggen regelmatig vissersbootjes aan om hun vers gevangen vis aan wal te brengen. Niet zo gek dus, dat je in de kleine taverna die hier te vinden is van de lekkerste visgerechten kunt genieten. Geen chique inrichting voor dit restaurant, maar juist lekker eenvoudig. Grote kans dat je één van de weinige toeristen bent en tussen de locals van de vangst van de dag geniet.

Laat je verrassen

Kos - Vroegboekvoordelen - Authentiek

Tijdens het touren over het eiland kom je de mooiste dingen tegen. Laat je verrassen door de schitterende natuur, oneindig lange wijngaarden, fruitplantages en prachtige stranden. De hartelijke gastvrijheid van de Grieken is ook op dit eiland hartverwarmend en je kunt hier uitermate goed proeven van de Griekse keuken.

Wil jij dit eiland van binnen en buiten leren kennen en kun je niet wachten om Kos op jouw manier te ervaren? Profiteer dan nu van de vele vroegboekvoordelen en zoek alvast jouw perfecte vakantieadresje uit.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
20 december, 2016|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.