Door |Geüpdatet op: 10 september, 2015|2.3 min leestijd|

Ben je benieuwd hoe het leven van onze Xperience teams eruit ziet? Dit is hoe het team uit Club Nena hun Xperience avontuur heeft ervaren.

Wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen en je je koffer hebt gepakt, staat het vliegtuig op je te wachten om je naar een onvergetelijk avontuur toe te vliegen. Niet precies wetende hoe de Xperience bestemming eruit zal zien, wie je collega’s zijn en welke Sunweb gasten je mag gaan entertainen.

Hoe een Xperience dag er uitziet? Het bestaat voornamelijk uit lachen, gezelligheid, sportiviteit en activiteit! Je draait samen met je collega’s een Xperience programma met fantastische activiteiten, zowel voor volwassenen als kinderen. Als Xperience Holiday Maker doe je ‘normale’ activiteiten zoals beachtennis, beachvolleybal, mini-voetbal en ping pong. Maar natuurlijk zijn er ook unieke, meer uitdagende activiteiten zoals Dare 2 Jump, de Cocktailshake workshop en SUP (Stand Up Paddling) om er maar een paar op te noemen. Ook ’s avonds staan er uitzonderlijke activiteiten op het programma. Na een Movienight @ the Beach, een potje poker of Starwatching blijf je vaak hangen aan de bar of in de beachhouse om nog een borreltje te doen met de gasten. Niet omdat het moet, maar omdat het gewoon zo gezellig is.

Nog steeds voelt het soms onwennig dat je in het buitenland in een schitterende omgeving werkt. Wat een uitzicht en wat een mooi weer, iedere dag opnieuw. Buiten dit heb je ook de kans om de omgeving te verkennen en de cultuur op te snuiven. Contact leggen met lokale bevolking is zeker geen uitzondering, zo wordt deelnemen aan lokale (eet)gewoonten bijna standaard. Sunweb gasten hierbij ook laten meedoen tijdens de Xperience hospEATality is dan ook geen straf.

Xperience foto3

Er komen steeds nieuwe gezichten voorbij en je leert veel mensen kennen, inclusief je collega’s. Je bouwt een hele goede band op in de tijd dat je samenwerkt. Want je leeft samen, deelt een passie en al het plezier dat dit werk met zich mee brengt. De sfeer is altijd goed, zowel in het team als met de Sunweb gasten.

Iedere keer weer neem je de moeite om de Sunweb gasten uit te zwaaien. Ook als dat betekent dat je er midden in de nacht voor op moet staan. Van gasten kun je eigenlijk al niet meer spreken, het zijn eerder vrienden geworden. Met pijn in het hart ren je dan ook de bus achterna om afscheid te nemen en ze een fijne terugreis te wensen. Maar waarschijnlijk zie je ze ergens in België of Nederland wel weer terug. Gelukkig maar!

Xperience foto1

Groetjes en tot snel!

Xperience team Club Nena
Ine, Sam, Nicky & Angela

Ben je benieuwd geworden naar de Xperience hotels? Bekijk ze dan hier!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?