Door |Geüpdatet op: 22 juli, 2020|1.9 min leestijd|

Op vakantie gaan was voor een tijdje even niet denkbaar. Maar, we mogen weer! Inmiddels hebben wij alweer veel klanten naar hun favoriete vakantiebestemming mogen brengen. Het begon allemaal met de eerste vlucht naar Portugal op 19 juni. Onze collega Sophie reisde mee en ontdekte hoe Portugal voorbereid is op een veilige vakantie.

Het begin van de vakantie

Voordat je op vakantie gaat is er natuurlijk altijd de gezonde spanning; eindelijk vakantie! Je koffer inpakken én natuurlijk zorgen dat je op tijd op het vliegveld bent. De eerste vlucht naar Portugal vertrok al vroeg vanaf Schiphol, waar Sophie had afgesproken met de gidsen van Sunweb. Op het vliegveld en in het vliegtuig is een mondkapje verplicht, maar dat mocht de pret niet drukken! Alles was goed geregeld en in het vliegtuig zelf hing een fijne sfeer. Dat was alvast een goed begin!

Aangekomen in Portugal

Eenmaal aangekomen op de luchthaven in Portugal, Faro, begint de vakantie dan echt. Het weer is prachtig en iedereen heeft er zin in. Op de luchthaven in Portugal draagt iedereen ook een mondkapje en wordt er voldoende afstand gehouden. Op de vloeren zijn stickers geplaatst zodat je zeker weet dat je op de juiste plek staat wanneer je bijvoorbeeld je bagage gaat ophalen. Op de luchthaven werd Sophie en het team enthousiast ontvangen met Portugese muziek en nog belangrijker: blije mensen!

Maatregelen op bestemming

Niet alleen op het vliegveld en in het vervoer zijn er maatregelen genomen, ook de accommodaties zijn er helemaal klaar voor. Portugal heeft een ‘Clean & Safe’-keurmerk ingeroepen waardoor je zeker weet dat alle hygiëne maatregelen zijn getroffen zodat jij genoeg afstand kunt bewaren en je handen kunt desinfecteren om besmetting te voorkomen. Ook hoef je tijdens je vakantie in Portugal de leuke eettentjes en restaurants niet over te slaan. Je kunt hier nog steeds heerlijk genieten van alle gerechten die de Portugese keuken te bieden heeft. Ook een dagje op het strand of lekker aan het zwembad liggen horen gewoon bij jouw vakantie, als je maar voldoende afstand houdt.

Naast Portugal zijn veel andere vakantiebestemmingen ook helemaal klaar om jou een geweldige vakantie te bezorgen. Welke herinneringen ga jij mee naar huis nemen?

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
22 juli, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.