Door |Geüpdatet op: 11 mei, 2018|1.4 min leestijd|

Iedereen kent wel een moeder die ‘Hotel Mama’ lijkt te runnen. Neergegooide schooltassen worden opgeruimd, de was ligt altijd netjes gestreken in de kast en iedere avond staat er een heerlijke maaltijd klaar. Wij vonden het tijd dat de rollen eens omgedraaid werden en vroegen jullie om een moeder te nomineren die het verdiende om Hotel Mama een dag te sluiten en dag volledig in de watten gelegd te worden.

Van alle hartverwarmende verhalen die binnen zijn gekomen was Lisanne uiteindelijk de gelukkige winnaar. Of beter gezegd: Lisanne’s moeder Kristi was de gelukkige winnaar! Lisanne gaat binnenkort uit huis en om haar moeder voor alles te bedanken gunde zij haar een heerlijke verwendag.

Een week voor Moederdag stond Lisanne met een bos van haar moeders lievelingsbloemen voor de deur om haar te verrassen. Maar daar bleef het niet bij… Eerst mocht Kristi winkelen in haar lievelingswinkel om vervolgens met een twee tassen vol gezellig een wijntje te drinken op een terras, waar zij verrast werd door haar beste vriendinnen. Daarna was het tijd om te ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling in Glow Spa en kreeg zij make-up advies van een expert. Met Spaanse tapas als diner werd deze zomerse zaterdag in stijl afgesloten. Als klap op de vuurpijl kregen moeder en dochter een vakantie aangeboden, zodat Hotel Mama een hele week dicht kan en zij samen alleen maar hoeven te genieten!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
11 mei, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.