Door |Geüpdatet op: 07 februari, 2018|1.1 min leestijd|

Bij Sunweb Secrets kun je genieten van charme, gastvrijheid en authenticiteit. Van bijzondere boetiekhotels in de bergen tot sfeervolle appartementen op adembenemende locaties. Kun je deze vijf vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan is een Sunweb Secrets vakantie echt iets voor jou!

1. Houd je ervan om op te gaan in de lokale cultuur?

Je verrijkt jezelf graag door te leren over andere culturen. Je geniet van lokale lekkernijen en vind het leuk de lokale bevolking beter te leren kennen.

2. Krijg je een kriebel van voldoening in je buik wanneer je een verlaten plekje hebt gevonden?

Het liefst ben je weg van de toeristische mensenmassa. Hierdoor kom je op betoverende plekjes, wat jouw vakantie bijzonder en avontuurlijk maakt.

3. Ga jij op vakantie het liefst je eigen gang?

Jouw mooiste vakantiedagen ontstaan door gewoon lekker met de wind mee te waaien. Je krijgt energie van ontdekken en houdt niet zo van vastigheid.

4. Kun jij je niet voorstellen dat je dag in dag uit op het strand ligt?

Een dag op het strand kan heerlijk rustgevend zijn, maar voor jou is het onbegrijpelijk dat mensen hun hele vakantie op het resort of op het strand doorbrengen. De wereld heeft zoveel meer te bieden!

5. Heb je een allergie voor grote, onpersoonlijke resorts?

Doe jou maar een kleinschalig verblijf met persoonlijke service, waar je makkelijk een praatje maakt met de vriendelijke eigenaar of leuke medegasten.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
07 februari, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.