Door |Geüpdatet op: 07 februari, 2018|1.1 min leestijd|

Bij Sunweb Secrets kun je genieten van charme, gastvrijheid en authenticiteit. Van bijzondere boetiekhotels in de bergen tot sfeervolle appartementen op adembenemende locaties. Kun je deze vijf vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan is een Sunweb Secrets vakantie echt iets voor jou!

1. Houd je ervan om op te gaan in de lokale cultuur?

Je verrijkt jezelf graag door te leren over andere culturen. Je geniet van lokale lekkernijen en vind het leuk de lokale bevolking beter te leren kennen.

2. Krijg je een kriebel van voldoening in je buik wanneer je een verlaten plekje hebt gevonden?

Het liefst ben je weg van de toeristische mensenmassa. Hierdoor kom je op betoverende plekjes, wat jouw vakantie bijzonder en avontuurlijk maakt.

3. Ga jij op vakantie het liefst je eigen gang?

Jouw mooiste vakantiedagen ontstaan door gewoon lekker met de wind mee te waaien. Je krijgt energie van ontdekken en houdt niet zo van vastigheid.

4. Kun jij je niet voorstellen dat je dag in dag uit op het strand ligt?

Een dag op het strand kan heerlijk rustgevend zijn, maar voor jou is het onbegrijpelijk dat mensen hun hele vakantie op het resort of op het strand doorbrengen. De wereld heeft zoveel meer te bieden!

5. Heb je een allergie voor grote, onpersoonlijke resorts?

Doe jou maar een kleinschalig verblijf met persoonlijke service, waar je makkelijk een praatje maakt met de vriendelijke eigenaar of leuke medegasten.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
07 februari, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter