Door |Geüpdatet op: 06 april, 2020|1.9 min leestijd|

Wat er de afgelopen weken is gebeurd is zo ongrijpbaar. Niemand heeft dit kunnen voorspellen. De uitzonderlijke maatregelen die over de hele wereld worden genomen hebben impact op alles en iedereen. Maar de reden is niet meer dan logisch: gezondheid staat áltijd voorop.

Bij Sunweb wensen we iedereen dan ook vooral gezondheid toe in deze moeilijke tijden. De impact die het coronavirus heeft op vakanties is enorm. We hebben meer dan 150.000 mensen het slechte nieuws moeten brengen dat hun vakantie niet door kon gaan. Dat het creëren van herinneringen met Sunweb er deze vakantie helaas niet in zat…

Blijf veilig, maar blijf herinneringen creëren

Normaal gesproken is ons doel #creatingmemories. Wij willen dat iedereen op vakantie de mooiste herinneringen creëert. En dat hele doel is de komende weken van tafel geveegd. Toch moeten we er met ons allen het beste van maken. We kunnen niet op vakantie, maar laten we die herinneringen dan thuis creëren! Wat doe jij nu om even lekker te ontspannen? Wat voor leuks bedenk jij om de kids bezig te houden? Hoe blijf je in contact met je vrienden? Laat het ons weten door een foto en verhaal te delen op jouw Instagram account of stories, met #creatingmemories en tag @sunweb. Zo helpen we elkaar deze weken door met onze tips! Wij delen de leukste tips met onze volgers op ons account.

Even een momentje voor jezelf

 

Ik trap af: mijn vakantie draait vaak vooral om eten. Vooral van het ontbijt geniet ik op vakantie extra veel. In Nederland neem ik daar namelijk amper de tijd voor. Daarom probeer ik nu een paar keer per week een zomers ontbijtje voor mezelf te maken! Zeker nu het zonnetje af en toe schijnt eet ik dit rustig op in de zonnestralen die door het raam naar binnen vallen. Even een ‘zen’ momentje, net als op vakantie. #creatingmemories.

Creëer thuis het vakantiegevoel

Vanaf nu gaan wij regelmatig tips geven om even het vakantiegevoel in huis te halen. Een zomers feest met het gezin, leuke playlists met vakantie-hits, lekkere mediterrane gerechten en nog veel meer. Houd dit blog en onze Facebook en Instagram pagina’s daarvoor in de gaten.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?