Door |Geüpdatet op: 02 mei, 2014|2.5 min leestijd|

Ontsnappen aan de dagelijkse sleur op de meest intense manier? Boek dan een korte vakantie naar een waanzinnige bestemming. Zo heb je na terugkomst echt iets te vertellen over de paar dagen die je er tussenuit bent geweest. Hieronder mijn top 5 van de meest intense korte vakanties in het Sunweb aanbod van 2014.

Weekend skiën in de Alpen
Hoe fijn is het gevoel van verse sneeuw onder je latten, genieten van het fantastische uitzicht op de berg en lekker actief bezig zijn. Je kunt dit in een weekend beleven. De bus vertrekt vrijdagmiddag naar de Alpen en de volgende ochtend sta je met je skiën op de piste. Maandagavond vertrekt de bus weer terug naar Nederland. Zo heb je in een paar dagen je wintersportvakantie beleefd.

busreis wintersport

Oranje supporten tijdens het WK in Brazilië
Nederland voetbalt de wereldkampioenschappen in Brazilië! Hoe leuk is het om ze in dit prachtige land aan te moedigen? Als die-hard voetbal fan wil je deze wedstrijden natuurlijk niet missen. Met Sunweb vlieg je rechtstreeks naar de voetbalstad van de wedstrijd en kun je de volgende dag ons Oranje aanmoedigen. Na de wedstrijd stap je gelijk weer op het vliegtuig om weer op tijd thuis te zijn en de waanzinnige ervaringen aan je collega’s en vrienden te vertellen.

WK Brazilië met Sunweb

Betoverd worden in Disneyland Parijs
Sprookjes worden hier werkelijkheid en avonturen beleef je hier echt. Disneyland Parijs ligt op een paar uur rijden van Nederland. Je hoeft niet bang te zijn voor ellenlange rijen want met je fastpass heb je binnen enkele minuten toegang tot een attractie. In de tussentijd geniet je van de leuke kraampjes, eet je een lekkere hotdog of snoepgoed en kun je met je favoriete Disney-figuur op de foto. Ideaal uitstapje om betoverd te worden.

Disneyland Parijs

Twee dagen shoppen in Dubai
Droom je wel eens over winkelen in een winkelcentrum waar je ogen tekort komt? Ga dan naar de metropool stad Dubai. Hier hoef je niet per se in een luxe hotel te verblijven, want in deze stad verblijven is al een luxe op zich. Binnen 9 uur ben je op deze prachtige bestemming en is er maar 3 uur tijdsverschil. Kortom; garantie voor luxe, geen jetlag en een ultiem tripje die je niet snel zult vergeten.

Dubai

Seizoen afsluiten op Ibiza
Wil je eens goed de zomer afsluiten? Pak dan het vliegtuig naar het bruisende Ibiza. Eind september/ begin oktober wordt hier de afsluiting van het seizoen gevierd in de beroemdste clubs met de beste deejays ter wereld. Omdat het maar twee en een half uur vliegen is, kun je zelfs dezelfde avond feesten en de volgende dag weer terug. Dit is weer eens wat anders dan een standaard stapavond.

Ibiza

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
02 mei, 2014|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.