Door |Geüpdatet op: 15 januari, 2018|2.4 min leestijd|

Stel je voor dat je elke dag wakker mag worden in het paradijs, Xperience Hotel Future Dream Lagoon in Marsa Alam. Je komt je kamer uit en ziet overal palmbomen, prachtige witte stranden en een helderblauwe Rode Zee. Iedere gast om je heen is gelukkig, alle mensen lopen met een lach op hun gezicht en het is er altijd lekker warm weer. Voor ons, Jason & Bas is dit iedere dag weer de werkelijkheid!

Groep mensen samen met Xperience Holiday Makers en een surfboard.

Wij nemen jullie mee en geven een kijkje achter de schermen in het leven van een Xperience Holiday Maker. We starten de dag met een hemels ontbijt in het Coral restaurant, waar ons een gigantisch buffet staat te wachten, vol verse eitjes, keuze in broodjes en veel meer. Het gebeurt wel eens dat we tijdens het ontbijt samen met onze gasten gezellig bijkletsen over de Xperience activiteiten van de vorige dagen of over wat we die dag voor hen in petto hebben.

Visjes en schildpadden tegenkomen

Om 10 uur beginnen we met onze eerste activiteit van de dag, snorkelen. We nemen onze gasten mee op een prachtig onderwateravontuur. We laten hen het mooie koraal, kleurrijke visjes, schildpadden, etc… zien. Eenmaal terug uit de Rode Zee bekijken we samen de foto’s en filmpjes aan de poolbar, onder het genot van een lekkere cocktail.

Oranje, rode visjes bij een stuk koraal in de zee.

Xperience adrenalinekick

Tijdens onze middagpauze gaan we weer lekker lunchen in het restaurant. We vullen onze magen met warme maaltijden, verse groenten en smakelijke desserts om er weer tegen aan te kunnen gaan. Als het drie uur is beginnen we weer fris en vol energie aan onze volgende Xperience activiteit, ditmaal onze befaamde Dare 2 Jump. Hierbij dagen we onze gasten uit om de stellage te beklimmen, om te draaien bovenop de paal en al springend de trapeze proberen te grijpen. Dit op een kleine hoogte van ongeveer 5m. Vanzelfsprekend laat één van de Xperience Holiday Makers zien hoe dit correct moet worden uitgevoerd.

Iemand springt van de trapeze op het strand.

Je eigen cocktail shaken

Nadat we de gasten flink in het zweet hebben gewerkt, nemen we ze mee om even af te koelen tijdens de Xperience Cocktailshake. Iedereen die deelneemt kan kennis maken met de kunst van het “flair bottling” (flessen werpen), het maken van een hemelse cocktail en deze natuurlijk zelf te proeven ?

Twee mannen zijn lachend cocktails aan het shaken.

Film kijken onder de sterren

Op het Xperience avondprogramma staat deze keer Movie night @ the beach waar we in een aangename 24 graden op het strand ‘The Scorpion King’ uitzenden op ons groot scherm, een échte filmklassieker. When in Egypt…

Kortweg, er is geen ervaring beter, geen betere plaats en geen mooiere droom dan het leven van een Xperience Holiday Maker aan de Rode Zee.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
15 januari, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.