Door |Geüpdatet op: 21 maart, 2018|1.6 min leestijd|

Een rijk en elegant droomdecor, volop ruimte, een oprecht vriendelijke sfeer en mogelijkheden te over: het Rixos Premium in Belek heeft alles en meer.

Hemels ontwaken

De ochtend is doorgaans niet mijn favoriete moment van de dag, maar hier ontwaken is hemels. Terwijl de lakens streelzacht langs mijn wang strijken, geniet ik van het ruisen van de zee in de verte. Een nieuwe dag in dit stukje paradijs aan de Zuid-Turkse kust, en ik popel om hem in te vullen.

Uitgestrekt privéstrand

Voor het ontbijt maak ik een ommetje over het uitgestrekte domein van het Rixos Premium met zijn talloze pijn- en pistachebomen. Het lange zwembad voor het complex ligt er nog roerloos bij. Achter het keurige gazon wachten het strand en de zee, langzaam opwarmend onder de eerste zonnestralen. Ook hier is de ruimte – met maar liefst zevenhonderd meter privéstrand – een verademing.

Turkijes golfhoofdstad

Straks heb ik afspraak met mijn golfinstructeur, want als er een plek is om je swing te oefenen, is het wel in Belek, de ‘golfhoofdstad’ van Turkije. In de prachtige groene omgeving zijn tal van uitstekende banen uitgezet en het aangename mediterrane klimaat maakt dat je hier het hele jaar door een balletje kunt slaan. Zelfs Tiger Woods himself speelde hier enkele jaren terug een toernooi.

Goedgevulde dagen

Naast het green spendeer ik mijn dagen aan het brede zandstrand, bij het zwembad, op het tennisterrein en in de spa, die wel een plaatje uit ‘Duizend-en-één-nacht’ lijkt. Voorts staan op mijn lijstje een bezoek aan het bruisende Antalya en de historische stad Side met zijn ‘Green Canyon’. Met keuze uit vijf restaurants en evenveel loungebars zijn ook de avonden snel gevuld. Bijtanken? Check!

Lees hier meer verhalen over op en top luxe Excellent vakanties.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
21 maart, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.