Door |Geüpdatet op: 15 februari, 2018|0.4 min leestijd|

Madeira ligt op ongeveer 1000 kilometer vanaf het vaste land van Portugal en je bent er al na zo’n vier uurtjes vliegen. Het milde klimaat zorgt ervoor dat je hier 12 maanden per jaar op vakantie kunt en kunt genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft. Want mooi is het er… En omdat een filmpje meer dan 100 woorden zegt: kijk en beoordeel het zelf!

 

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
15 februari, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.