Door |Geüpdatet op: 03 april, 2018|1.8 min leestijd|

Ieder jaar organiseert een groepje tennisliefhebbers een tennisvakantie voor een grote groep tennissers. Zij zijn op zoek naar een vakantie om lekker te relaxen, maar ook met de mogelijkheid om te tennissen. Er gaan tennisleraren mee, dus er kan ook gelest worden. De leeftijden in de groep variëren van 30 tot wel 70 jaar en ieder jaar komen er weer nieuwe aanmeldingen bij. Hoe wordt deze reis steeds weer een succes?

Op het internet zoeken wij altijd naar een geschikte bestemming en accommodatie. Voorheen hebben wij bij verschillende touroperators geboekt, maar de laatste keer kwamen we steeds bij Sunweb uit. Hier waren we in vergelijking met andere aanbieders voordeliger uit en het aanbod sluit goed aan bij onze groep.

Organiseren zonder gedoe

Omdat we met een groep op vakantie gaan zijn er altijd wel veranderingen voorafgaand aan de reis. Dan zeggen er weer mensen af of komen er weer mensen bij. Gelukkig is Sunweb flexibel en wordt dit altijd prima opgelost.

In het verleden zijn we met deze groep meerdere keren naar Turkije geweest. De laatste 2 jaar zijn we naar Fuerteventura geweest. Dit jaar gaan we naar Lanzarote. De reden dat wij graag naar de Canarische eilanden afreizen, is omdat de temperatuur in de avond ook nog steeds erg aangenaam is.

Als we aankomen op het vliegveld staat er altijd iemand van Sunweb op ons te wachten met de benodigde informatie. Ook de bus naar het hotel is altijd goed geregeld. Zelfs de kritische deelnemers zijn altijd onwijs tevreden!

Terugblik op de laatste vakantie

Ook afgelopen jaar weer in een heel mooi hotel gezeten genaamd SBH Costa Calina Beach. Het All-in concept was geweldig verzorgt. Personeel zeer vriendelijk en de kamers waren goed en schoon.​ Het hotel was aangesloten met andere hotels, waardoor je ook in andere hotels kon eten. Bij meerdere hotels hebben wij hier gebruik van gemaakt. Daarnaast hebben wij vaak met de groep een taxi gepakt en andere plaatsjes bezocht. Al onze vakanties met deze groep zijn super. Hele dagen lol met elkaar en gezellig tennissen, kaarten en luieren op het terras in de zon.​

Benieuwd naar andere ervaringen? Deze muzikale groepsreis is al zeven jaar lang een groot succes!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?