Door |Geüpdatet op: 12 juni, 2017|5 min leestijd|

Blogger Roos-Anne van Dorsten is de eigenaar van het blog MODEROSA. Haar blogs over fashion en lifestyle worden door veel fans gelezen, die haar persoonlijke leven ook kunnen volgen op Instagram. Daar deelt zij niet alleen haar te gekke outfits, maar ook alles wat haar bezig houdt in haar leven, zoals haar Franse bulldog Norse. En natuurlijk deelt ze ook jaloersmakende plaatjes van haar vakanties. Zo ook van haar vakantie naar Rhodos, in de Excellent hotels Atrium Prestige en Atrium Platinum. Wij spraken haar over deze excellente vakantie.

Allereerst, hoe was de vakantie?

Heerlijk, jammer om weer in NL te zijn. Al is het hier nu natuurlijk ook wel lekker weer. We hebben op Rhodos helaas zelfs wat regen gehad, maar dat mocht de pret niet drukken.

Met wie ben je op vakantie geweest?

Met een vriendin, Sietske. Mijn vriend had helaas geen vrij deze periode, maar vroeger ben ik ook met Sietske op vakantie geweest en dat ging altijd erg goed. Ze houdt ook veel van foto’s maken en dat is voor mij natuurlijk ook erg belangrijk, dus we zijn een goede match! Het is erg goed bevallen.

Sunweb - Moderosa - Rhodos  Sunweb - Moderosa - Rhodos

Je hebt 200.000 volgers op instagram, hoe is het om je dagelijkse leven, en dus ook je vakanties, met zoveel mensen te delen?

Mijn werk gaat eigenlijk altijd door, het is hoe mijn leven eruit ziet en daarom gaat het eigenlijk heel natuurlijk. Soms is het wel eens jammer dat ik op vakantie mijn telefoon niet meer een dagje op de kamer kan laten, zoals vroeger. Nu wil ik zodra ik een mooi plekje tegenkom dit meteen vastleggen voor al mijn volgers. Maar het is ontzettend leuk dat ik dit kan en mag doen, dus het is voor mij geen probleem. Het is wel handig als mijn reispartner mijn levensstijl begrijpt. Zoals mijn vriend en Sietske dat gelukkig doen, ze houden ook van foto’s maken en kunnen mij daardoor vaak zelfs helpen.

Waarom dacht je voorafgaand aan de reis dat Sunweb Excellent bij jou zou passen?

Ik heb op de website gezocht naar wat Excellent precies inhoudt, en het zijn luxe vakanties voor mensen die vooral even helemaal niks willen doen en willen ontspannen. En dat leek mij goed bij mij passen.

Klopte dit beeld, past Sunweb Excellent bij jou?

Dit is hoe ik normaal ook graag vakantie vier. Het draait echt puur om relaxen!

Je verbleef als eerste in Hotel Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, wat vond jij hét hoogtepunt van dit hotel?

Sunweb - Moderosa - Rhodos Dit hotel was echt geweldig. Het was zo’n schitterende omgeving. Hier heb je echt het gevoel dat je helemaal niks hoeft. Niet alleen het hotel, maar ook de omgeving is hier Excellent. Je kunt bij de verschillende restaurants heerlijk buiten eten en het heeft een prachtig privéstrand. De kamer was heel ruim en het terras met privézwembad was heel erg fijn. De zwembaden waren met muurtjes van elkaar gescheiden en het was zo ruim opgezet dat je hier echt prima kon vertoeven.

Het tweede hotel was Hotel Atrium Platinum, is dit net zo goed bevallen als het eerste hotel?

Dit hotel was ook heel erg luxe! De omgeving vond ik iets minder luxe dan bij het eerste hotel, het is een wat meer stadse omgeving. Je zit dan ook heel dichtbij Rhodos-Stad. Dat is wel weer heel ideaal wanneer je graag uitstapjes wil maken en dus bijvoorbeeld de stad wil verkennen. In dit hotel hadden we niet de mogelijkheid om buiten te eten, waardoor wij er wat vaker op uit zijn gegaan, omdat we lekker buiten wilden zijn op vakantie. We hebben hier ook wat meer tijd bij het grote zwembad doorgebracht. Hoewel ons privézwembad heel veel privacy bood, was het er ook erg warm doordat het zo beschut was. Daardoor vonden we het hier toch prettiger om het algemene zwembad op te zoeken. Bij het zwembad kon je ook lekker lunchen.

In de hotels zijn ook uitgebreide wellnesscenters te vinden. Heb je hier gebruikt van gemaakt?

Nee, maar we hebben wel in beide hotels van de fitnessruimte gebruik gemaakt. Deze zijn echt goed verzorgd, met moderne apparatuur, springtouwen, elastische banden; we konden er echt al onze oefeningen prima uitvoeren.

Ben je vooral in de hotels gebleven of heb je ook het eiland verkend?

Sunweb - Moderosa - Rhodos

We zijn vooral in de hotels gebleven. Zeker in Hotel Atrium Prestige waren zoveel mooie plekjes te vinden, dat het helemaal niet nodig was om eropuit te gaan. Wel hebben we een keer de auto gepakt en zijn we allerlei mooie strandjes gaan ontdekken in de omgeving. Het tweede hotel ligt zo dicht bij Rhodos-Stad, dat we de nieuwe en oude stad ook bezocht hebben. Helaas was het niet onze hele vakantie mooi weer, waardoor het wel leuk was dat er ook in de omgeving dingen te doen waren.

Lees de tips van Roos-Anne onderaan dit blog!

Zou je nog een keer een Excellent vakantie boeken?

Ja, absoluut. Het lijkt me heel leuk om dit ook een keer met mijn vriend te doen. Want hoewel het nu ook heel gezellig was, is het ook wel heel erg romantisch en dan is het toch leuker om er met je partner te zijn.

Welke andere Sunweb bestemming lijkt jouw leuk om met Excellent te ontdekken?

Ik ben laatst toevallig op Kreta geweest en nu op Rhodos, maar ik zou ook nog wel andere Griekse eilanden willen zien, zoals Santorini en Zakynthos. Het Spaanse Mallorca lijkt me ook mooi. Er is veel te doen over Ibiza, maar ik heb van veel mensen gehoord dat Mallorca minstens net zo mooi moet zijn.

Sunweb - Moderosa - Rhodos Sunweb - Moderosa - Rhodos

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
12 juni, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter