Door |Geüpdatet op: 03 april, 2018|2.3 min leestijd|

Dit jaar wordt van 26 mei tot 2 juni voor de zevende keer de groepsreis ‘John de Bever & Friends Fan Reis’ naar het Spaanse Benidorm georganiseerd. Dit jaar met het thema ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Samen met Sunweb bieden we ruim 100 meereizende fans een muzikale en volledig verzorgde vakantie aan. Lees hier het verhaal van de organisatoren van deze succesvolle trip!

Een muzikaal spektakel

Ieder jaar wordt er een gevarieerd programma samengesteld. Natuurlijk staat de Nederlandstalige muziek voorop. Zo zijn er jaarlijks afwisselende gastoptredens van o.a. John de Bever, Marianne Weber, Sieneke en Stef Ekkel. Samen met het altijd vriendelijke team van Sunweb regelen wij alles voor onze gasten. Van de vliegreis van Eindhoven naar Alicante tot aan de transfer van en naar het Hotel.

Prettige samenwerking

Via Hart voor Muziek, een populair programma op Omroep Brabant TV, zijn wij in contact gekomen met Sunweb. Zij organiseren ook regelmatig een grote muziekreis. De samenwerking voorafgaand aan de reis gaat altijd erg goed. Open en eerlijk wordt er via mail en telefonisch met elkaar gecommuniceerd. Achter de schermen wordt er hard samengewerkt om op deze manier het allerbeste aan te kunnen bieden aan onze gasten. En dat staat bij ons én bij Sunweb altijd voorop.

Onze wensen worden kenbaar gemaakt en aanvaard. Hiernaar wordt gezocht naar de beste aanbieding van het moment. Ook zijn wij erg trouw. Zo maken we al zeven jaar gebruik van het zelfde hotel, vliegtuigmaatschappij, horecagelegenheden enz. Op deze manier wordt samenwerken elk jaar een stukje makkelijker en leuker.

De ideale bestemming

De zevende editie van de groepsreis zal, evenals de vorige edities, plaatsvinden in Benidorm. Deze plek blijkt voor ons de ideale locatie, omdat er voor ieder wel iets wils te doen is. Van heerlijk genieten bij het zwembad of op het strand, tot een dag shoppen en deelnemen aan het bruisende uitgaansleven. En dit alles op loopafstand van het hotel. Wij weten inmiddels precies wat onze gasten willen en op welke manier.

Perfect geregeld

Wij kiezen er bewust voor om een kleinschalige muziekreis aan te bieden en hierdoor uniek te zijn in het aanbod. We zijn dan ook oprecht een bijzonder hechte en gezellige ‘familie’. Er zijn jaarlijks 100 plaatsen beschikbaar. Vol is vol. Het aankomst en vertrek op de locatie verloopt altijd eigenlijk heel erg goed. We worden op het vliegveld keurig welkom geheten, naar de bussen en naar het Hotel Helios gebracht. Erg fijn dat er altijd Nederlands sprekende reisleiding aanwezig is. Onze gasten kunnen dan ook altijd terecht voor hulp, vragen en informatie.

Ben jij benieuwd naar de ervaringen van andere groepen? Deze tennisreis bestaat uit sporten vooral ook uit relaxen!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
03 april, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.