Door |Geüpdatet op: 03 januari, 2018|2.7 min leestijd|

Vorig jaar juni mocht ik een potentiele nieuwe bestemming bezoeken, en dat is altijd spannend. Want, tja, je kent het zelf niet, dus alles is nog even zoeken. Maar vooral ook: wat als het werkelijk wat is? Als het leuk is? Als we jullie er graag naar op vakantie laten gaan? Dan gaat er voor mij, als productmanager, enorm veel gebeuren. Veel werk… Leuk werk!

Dus samen met mijn collega’s vertrokken we op maandag heel vroeg naar luchthaven Varna. Vandaar uit twintig minuutjes rijden, et voila, we waren op onze eerste bestemming aangekomen: Golden Sands. Als we binnenrijden word ik al enthousiast; een leuk centrumpje met een combi van winkeltjes, barretjes, restaurantjes en een aantal clubs, precies een goede mix wat mij betreft voor een centrum van een vakantiebestemming. Na het eerste hotelbezoek ben ik al om! HVD Viva Club, was de eerste (en stiekem in mijn ogen ook één van de beste) die we bezochten. De kwaliteitsstandaard ligt hoog. Na een goed ontbijt zien we de groene omgeving en rijden we met het gratis shuttle busje naar het strand om daar ook nog even rond te kijken, waar er vanuit dit hotel ook nog eens gratis ligbedjes en parasols voor je klaar staan.

HVD Viva Club in Golden Sands

Bulgarije op zijn groenst

Deze regio, wat noordelijker aan de Zwarte zee dan omgeving Burgas met bijvoorbeeld Sunny Beach, heeft diezelfde rustige zee en uitgerekte stranden. Maar het grootste verschil is hoe groen het hier is. Ik schreef al eerder dat het ten noorden van Obzor steeds groener wordt, nou hier is dat dus op z’n groenst. Ik begrijp van onze lokale contactpersoon dat er wandelingen door de bossen zijn aangegeven. Dat zou ik wel graag willen proberen als natuurliefhebber!

Ideale vakantie met kinderen

Golden Sands is ook ideaal voor kinderen

Maar de plicht roept, dus daar is nu geen tijd voor: we rijden verder door Golden Sands en stuk voor stuk zie ik leuke hotels en appartementen. Velen met een leuke kinderanimatie, een goed all inclusive programma en gratis strandbedjes. Sommige met enorme glijbanen, alhoewel een waterpark in deze regio nooit ver weg is want er zijn er diversen! Ideaal dus ook als je met kinderen reist.

Toeristisch en veilig

Ook bezoeken we Albena, een stadje voor toeristen, die extra veilig is door de afgesloten slagboom waar elke bezoeker doorheen moet. Ook hier weer waterparken, mooie stranden, goede hotels… keuze genoeg dus.

Ik bedenk me dat ik hier echt graag een keer met mijn vriend op vakantie zou willen. Gewoon lekker een weekje slenteren door het stadje, naar het strand, de bossen in en misschien een keer een dagje de bergen in hier niet ver vandaan.

En als ik dat denk, kan dat maar 1 ding betekenen: er zijn meer mensen die hier op vakantie willen!

Daarom mag ik, na een zomer hard werken met mijn collega’s van diverse afdelingen, met trots vertellen dat wij deze regio gaan aanbieden voor de zomer van 2018 en dat dit nu boekbaar is op onze website!

Ik ben erg benieuwd of het jullie ook iets lijkt?

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
03 januari, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.