Door |Geüpdatet op: 15 maart, 2018|1.2 min leestijd|

Weet je wat een mooie invulling is van het woord ‘eindeloos’? Diepblauw water zo ver je kunt kijken. Van het zacht rimpelende zwembad dat naadloos overgaat in een azuurblauwe zee tot waar de stralende hemel het overneemt. En dat zomaar voor mijn voeten.

Uitzicht op de baai

Elke ochtend opnieuw, wanneer ik vanuit mijn suite het terras opwandel, verbaas ik me over dit plaatje. Het St. Nicolas Bay Resort ligt op een bevoorrechte plek in de Mirabello Baai – wat ‘mooi uitzicht’ betekent – aan de oostkust van Kreta. In de verte ontwaakt het bruisende havenstadje Agios Nikolaos, klaar om bezoekers te omarmen.

Inclusief privéstrand

Dit prachtige resort is een droom die werkelijkheid wordt. Mediterraans en geraffineerd. Afgezonderd en toch centraal. Een onberispelijke service, een hemelse keuken en een privéstrand exclusief voorbehouden voor de hotelgasten. Dit is het ontsnapplekje waar ik naar op zoek was, met een prestige dat ik onbereikbaar achtte.

Plannen maken

Op mijn programma: een boottocht naar het befaamde eiland Spinalonga met zijn indrukwekkende geschiedenis, een verjongingskuur in de Poseidon Spa, joggen op het strand, vitamine D tanken en cocktails nippen bij de infinity pool. En voorlopig niet nadenken over het einde, want zo lang het duurt, wentel ik me graag in deze droom.

Lees hier meer verhalen over op en top luxe Excellent vakanties.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?