Door |Geüpdatet op: 11 januari, 2018|3.3 min leestijd|

Speciaal voor een aantal gelukkige Sunweb klanten hadden we wel een erg leuke verrassing in petto. Op zaterdag 6 januari nodigden we hen uit voor een exclusieve filmvoorstelling van de nieuwe K3 film op het SS Rotterdam, het schip waar de opnames plaatsvonden. Tussen de gelukkigen was er iemand die we nog extra in de bloemetjes mochten zetten. Dit gezinnetje kreeg een diner én overnachting aangeboden op het schip… Wij spraken met Livia om te vragen hoe deze verrassing is bevallen.

Ben jij nog niet helemaal op de hoogte van het verhaal van de film? Even een korte samenvatting…

K3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis. En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengen onze 3 meisjes deze reis tot een goed einde?

Vertel eens, jullie waren al bij de gelukkigen om naar de K3 filmvoorstelling te mogen, en daarbovenop bleken jullie ook nog eens te mogen overnachten op de SS Rotterdam. Wat was jullie eerste reactie? En die van de kinderen?

Het toeval wil dat ik net aan het poetsen was toen mijn gsm rinkelde. Een tikkeltje geërgerd omdat ik net een natte vloer had en moest stoppen met dweilen nam ik de telefoon op. Het was natuurlijk een enorme verrassing toen ik ineens dit geweldige nieuws kreeg. Mijn oudste dochter Elien (10 jaar) stond naast mij terwijl ik aan het bellen was. Verbaasd vertelde ik haar dat we op de boot van K3 mochten gaan slapen. Ze reageerde enorm enthousiast; Jacques Vermeire en Sven De Ridder zijn échte helden voor haar. En écht in een kajuit slapen? Mét een stapelbed? Elien zocht direct op hoe zo’n kamer eruitziet. Ook de kleine Lore (4 jaar), een grote fan van K3, was helemaal overdonderd. En dan moest het weekend nog beginnen…

De dag van de filmvoorstelling brak aan… Hoe verliep deze dag voor jullie?

Toen we aankwamen, werden we enorm vriendelijk ontvangen. We werden naar de zaal gebracht en kregen een drankje en een hapje. En dan was het natuurlijk tijd voor de film! In een ruime zaal konden we op ons gemak genieten van de avonturen van K3.

En daarna was het tijd om in te checken. Bij aankomst kregen de kinderen allebei een fles voor flessenpost. Ze mochten een boodschap plaatsen in hun fles, die ze bij het uitchecken opnieuw moesten afgeven. Hun boodschap zou goed en wel bezorgd worden. Erg spannend voor hen! Maar de verrassingen waren nog niet afgelopen. In onze kamer lag er een diploma klaar voor kapitein Elien en kapitein Lore! Een ijsje in de vorm van het SS Rotterdam maakte de dag pas helemaal compleet.

Als je nu terugkijkt op het hele weekend, wat is jouw leukste herinnering?

Het was fantastisch om de verbazing in de ogen van mijn kindjes te lezen. Je kon letterlijk hun gedachten zien ronddwalen: “Wauw, wij mogen hier ook in, net zoals in de film. Wij mogen op dezelfde plek zijn waar K3 ook is geweest.” Omdat ze de film al eens gezien hadden, kenden ze alle filmlocaties uit hun hoofd. Het hele weekend was een opeenstapeling van verrassingen en de kinderen bleven van de ene verbazing in de andere vallen.

“Het was een opeenstapeling van verrassingen”

En tot slot, wat was jullie favoriete moment van de film K3 Love Cruise?

Mijn kinderen waren helemaal weg van de scène met Jacques Vermeire en de tuinslang. Een erg grappig moment! Zelf moest ik een traantje wegpinken op het einde van de film waarin de parel-elf Elvin, beter bekend als Sven de Ridder, zijn dochter terugziet. Dat was voor mij echt een emotioneel moment.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
11 januari, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.