Door |Geüpdatet op: 22 december, 2016|2.8 min leestijd|

Het is december. Het jaar is bijna om, maar het vooruitzicht dat het nog minimaal 3 maanden winter zal zijn, maakt het dé tijd om weg te dromen over uitgestrekte zandstranden of prachtige groene alpenweiden. Mijn gedachten dwalen dan ook regelmatig af naar dat heerlijke gevoel van de warme zon op mijn huid en de ultieme ontspanning dat nietsdoen met zich meebrengt. Maar daarna steken ook de bijbehorende vakantie perikelen de kop op. Lange wachtrijen op het vliegveld, dure activiteiten op de vakantiebestemming, de zorgen of je wel écht het juiste hotel hebt geboekt voor je vakantie, en of iedereen het wel leuk zal vinden. Herken je dat?

De perfecte vakantie organiseren is niet altijd eenvoudig. Je wilt alle familieleden tevreden houden en daarnaast wil je zelf natuurlijk ook genieten tijdens de vakantie. En eerlijk is eerlijk, een vakantie waarbij je vooral bezig bent met het organiseren van spelletjes en activiteiten voor de kinderen, is voor jou toch niet het ideale vakantieplaatje zonder stress en zorgen? Het is toch veel fijner als de vakantie stressvrij is en voor iedereen plezier, ontspanning en leuke activiteiten biedt?!

familievakantie

Hoe ga je nu met de familie zorgeloos op vakantie?

Maar nog belangrijker, hoe hebben alle familieleden de tijd van hun leven? Door een FamFun vakantie te boeken bij Sunweb, verdwijnen je belangrijkste vakantiezorgen als sneeuw voor de zon, ga je met elkaar een heerlijke en ontspannen tijd tegemoet en staan je allerlei toffe activiteiten te wachten. Wat wens je nog meer?

Maak van je autorit een feestje

Family Road Trip

Deze ultieme familievakantie start al direct wanneer je thuis de straat uitrijdt. De muziek is uitgezocht, op de achterbank zijn de kids omringd door hun favoriete spelletjes en liggen de broodjes en koffie in de achterbak klaar voor de eerste stop onderweg. Het feest kan beginnen.

Ontdek en doe!

Kanoen FamFun

De mooiste herinneringen maak je door dingen te doen! Hiervoor zijn de vakanties van FamFun ideaal. Op al onze FamFun bestemmingen kun je gratis deelnemen aan allerlei grandioze activiteiten die Sunweb voor jou en je gezin heeft geselecteerd. Wat dacht je van kanoën, fietsen of een bezoekje aan een waterpark? Op iedere bestemming zijn er weer andere activiteiten inbegrepen waar je als gezin aan mag deelnemen. Dus doe waar je zin in hebt, relax, ga samen op ontdekking en maak met elkaar fijne vakantieherinneringen!

Geef de organisatie uit handen

Heb je een FamFun vakantie bij Sunweb geboekt? Dan is het alleen nog maar uitkijken naar een fantastische tijd. Want wanneer je aankomt op jouw vakantiebestemming is alles geregeld en word je ontvangen door een Nederlandstalige guide, die er alles aan zal doen om jullie familievakantie onvergetelijk te maken. Met unieke activiteiten, gezellige spellen voor de kids en tips over de bestemming, zal je vakantie met het gezin stressvrij en memorabel worden!

famfun

Overtuigd?

Breng snel een bezoekje aan onze website waar je precies kunt zien op welke bestemmingen we een FamFun vakantie aanbieden.

Een FamFun vakantie is een volledig verzorgde familievakantie, waarbij van alles kan, maar niets moet. Zo haal je het beste uit jullie tijd samen en wordt het een vakantie om nooit meer te vergeten.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
22 december, 2016|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.