Door |Geüpdatet op: 31 juli, 2020|1.7 min leestijd|

We zijn allemaal wel toe aan een vakantie. Er even lekker tussenuit en genieten in een ander land. Maar hoe is dat nu in deze tijd? Ziet een vakantie vieren in het buitenland er wel nog steeds hetzelfde uit? Wij laten je zien hoe het nu gaat op het prachtige Rhodos!

Griekenland

Ben jij wel eens naar Griekenland geweest? Als je aan Griekenland denkt denk je waarschijnlijk vrijwel meteen aan de azuurblauwe zee, de Griekse gastvrijheid én natuurlijk alle mooie eilanden waaruit Griekenland bestaat. Zoals het populaire Kreta, het geliefde Lesbos, het verrassende Kos, het levendige Corfu maar er is natuurlijk ook nog het zonnige eiland Rhodos! Vanuit Nederland is dit eiland maar 3,5 uur vliegen, ideaal dus als vakantiebestemming voor deze zomer.

Het zonne-eiland

Rhodos wordt ook wel het ‘zonne-eiland’ genoemd. Wanneer je hier op vakantie gaat, kan een bezoek aan één van de mooie, lange, goudgele stranden niet ontbreken. Maar niet alleen voor stranden zit je hier goed, ook kun je genieten van de prachtige baaien. Ga hier bijvoorbeeld op zoek naar mooie schelpen, deze kun je op veel plaatsen op het eiland vinden.

Hoe gaat het op Rhodos?

We hebben verschillende gasten gesproken die momenteel vakantie aan het vieren zijn op Rhodos. Het zonnetje is er heerlijk en ze zijn heel enthousiast. Wanneer je vanuit Nederland vertrekt op de luchthaven, kan het zijn dat je naar de testzone verwezen wordt. Maar het testen gaat super snel, binnen 3 minuten sta je alsnog aan de garageband. Eenmaal aangekomen in Griekenland, houden de mensen zich ook goed aan de ‘social distancing’ regels: ook in de accommodaties, restaurants en op het strand. Qua drukte valt het in Rhodos mee. Je kunt dus daar ook lekker op pad gaan en genieten van de heerlijke Griekse gerechten zoals gyros of souvlaki, idyllische straatjes en plaatsen bezoeken of natuurlijk gewoon genieten van de zon!

Het weer voor de aankomende weken voorspelt veel goeds! Vier jij deze zomer ook je vakantie op Rhodos?

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
31 juli, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.