Door |Geüpdatet op: 30 mei, 2013|1.1 min leestijd|

Afgelopen zondag was het dan zover: de prijsuitreiking van de 6 Word Story wedstrijd! In een maand tijd zijn er meer dan 21.000 vakantieverhalen ingezonden! In de tijdelijke speakeasy bar Fitzies in Amsterdam werden de top tien finalisten uitgenodigd voor een avond vol amusement.

Jolanda van den Berg begeleidde de avond en nodigde Tjitske Jansen, Renske de Greef en Olga Kortz uit om een stukje van hun werken voor te lezen. Hierna was het de beurt aan Kluun om de tien beste 6 Word Storytellers uit te nodigen op het podium. Bij de nummer 1 aangekomen, bleek dat de prijswinnaar Eric van der Starre niet aanwezig was vanwege een vakantie!  Gelukkig hebben wij hem wel telefonisch kunnen feliciteren. Zijn winnende vakantieverhaal: Hoeveel fooi hebben we nu gegeven?

Bekijk hieronder de foto’s van de avond gemaakt door Dennis Bouman.

Jolanda van den Berg20130525-Fitzies-0028_Den
Renske de GreefOlga Kortz
KluunDe prijswinnaar wordt gebeld..De vakantiecheque!Vakantieverhalen

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
30 mei, 2013|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.