Door |Geüpdatet op: 14 oktober, 2014|2.2 min leestijd|

Twee weken geleden vertelde ik dat we van Sunweb een excursie mochten uitzoeken, als bedankje voor de Kusadasi artikelen die ik had geschreven, super lief van Sunweb! Toen we eenmaal in Kusadasi waren was de keuze voor een excursie snel gemaakt. We hadden allebei nog nooit quad gereden en dat leek ons een super stoere ervaring!

Op de dag van de excursie werden we door de quad organisatie in een stoere jeep opgehaald bij ons hotel. Het bleek een jeep voor de jeep safari te zijn, dus kregen we een mooie sneak peek van die excursie! 😉 Eenmaal aangekomen bij het quad bedrijf werden de helmpjes uitgedeeld en kregen we een kleine instructie.

Vervolgens was het tijd om te gaan rijden! Het was een enorm groot terrein, net alsof je door de woestijn rijdt! Al snel kwam ik er achter dat de rem van mijn mooie rode quad het niet zo goed deed. Het werd snel opgelost, ik kreeg de quad van de instructeur die achter de groep aan reed, een mega grote zwarte quad, die een stuk professioneler was en ook een stuk sneller was. Spannend!

We reden in een rijtje achter elkaar aan en de trip duurde behoorlijk lang! Na ongeveer een uurtje hadden we een pauze op het strand. Wat was het gaaf om over een strand te racen met een quad! De reisleiding had ons er al op geattendeerd dat er een pauze zou zijn, dus wij waren goed voorbereid met badkleding en een handdoek! In dat halfuur pauze hebben we een duik genomen in de zee en hebben we nog even genoten van het uitzicht. Daarna gingen we weer verder en zijn we nog zo’n uur onderweg geweest!

Onderweg was er een fotograaf die foto’s maakte. Achteraf werden deze gepresenteerd en kon je ervoor kiezen om alle foto’s op dvd te kopen, dat wilden wij wel! De helft van deze foto’s zijn gemaakt door het quad centrum en de andere helft door mijzelf! Tijdens het quad rijden is het namelijk erg stoffig, dus dan wil je liever niet met je eigen camera foto’s maken! 😉 Het was zo gaaf om te doen! Voorheen ging ik tijdens elke vakantie op zoek naar een kartbaan, maar voortaan ga ik denk ik op zoek naar een locatie waar je quad kan rijden! Zeker voor herhaling vatbaar! 🙂

Dit was het laatste Kusadasi artikel! Inmiddels een maand later hebben we het vakantiegevoel lang genoeg vast gehouden, tijd om een nieuwe vakantie te plannen! Als je de andere Kusadasi artikelen terug wilt lezen kan dat op mijn auteurspagina.

Deze blog is met toestemming overgenomen van het lifestyleblog van Lauriëtte.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
14 oktober, 2014|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.