Door |Geüpdatet op: 24 april, 2017|1.2 min leestijd|

Voordelig, veilig en gemakkelijk je auto parkeren voordat je reis gaat? Dat kan met Quick Parking! Lees hier wat de voordelen zijn van het parkeren van je auto met Quick Parking en reserveer alvast jouw parkeerplaats.

Veilig en snel

Wanneer je kiest voor Quick Parking, kies je voor een veilige, gemakkelijke en voordelige manier van parkeren in de buurt van de luchthaven. De parkeerterreinen hebben altijd een snelle toegang daar de snelweg, waardoor ze gemakkelijk te bereiken zijn en waardoor je na de vakantie ook weer snel op weg naar huis bent. Na het maken van een reservering wordt een adres en routeomschrijving naar de desbetreffende parkeerplaats verstuurd per e-mail.

Gratis shuttleservice

Nadat je de auto op het beveiligde terrein hebt geparkeerd word je met een shuttlebusje binnen enkele minuten naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst staat het busje ook klaar om je naar de auto te brengen. En het maakt niet uit hoe laat je land of vertrekt, je kunt hier 24/7 parkeren. Ook als je vertraging hebt, word je dus altijd met een busje naar de auto teruggebracht. De autosleutel houd je zelf bij je gedurende de vakantie.

Van alle gemakken voorzien

Er wordt door de medewerkers van Quick Parking geholpen met het in- en uitladen van de bagage in de shuttlebus. Ook zijn de bussen voorzien van kinderzitjes, dus je reist met heel het gezin veilig naar de luchthaven.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?